MARIEKE JELLEMA

Specialisaties: Marieke is gespecialiseerd in:

*    Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling,

*    Effectiviteit en zingeving in het werk,

*    Een goed gesprek, waarin de kern op tafel komt

Voor wie: Vooral bestuurders, leidinggevenden en professionals. En steeds vaker jonge mensen die behoefte hebben aan een gesprek met iemand met levenservaring. Mensen die willen leren en reflecteren in een vertrouwelijke en professionele setting.
Methodiek: De zakelijke context is vaak de aanleiding om een coachtraject te starten. En tegelijk weet iedereen dat je jezelf in elke situatie meeneemt. Daarom zijn leiderschap en persoonlijke ontwikkeling onlosmakelijk verbonden.

Tijdens het gesprek komt naar voren welke invloed uw manier van denken en doen heeft op uzelf en op anderen. Het coachgesprek is als een spiegel, zonder oordeel en zonder vrijblijvend te zijn. Er ontstaat vrijwel altijd een nieuw perspectief en u ervaart zelf wat u wilt veranderen. Als het nodig is gebruik ik instrumenten of methodieken. Dat varieert van Transactionele Analyse, Levensloop, Geweldloze communicatie tot Management Drives. Centraal staat uw leervraag, alle interventies zijn daaraan ondergeschikt.

Registraties: NOBCO Master Practitioner Coach, gecertificeerd op Europees niveau
Publicaties: Weerspiegelingen

Hoe je kijkt is wat je ziet

Dialoog van woorden naar daden

Containerbegrippen

Bijzonderheden: Marieke is een ervaren coach met bijna 30 jaar werkervaring in de zakelijke context. Met een verrassende combinatie van intuïtie en ratio komt ze met mensen tot de kern van hun vraag. Haar achtergrond als econoom en ruime ervaring in zowel coaching, verandermanagement, leidinggeven als diverse toezichthoudende rollen, maakt dat ze de werkcontext snel begrijpt en van perspectief kan wisselen.

Wat zeggen mensen over haar: ‘Ze heeft een groot inzicht in menselijk handelen en gevoel voor de context waarin ik werk.’ ‘Ze is eerlijk, spiegelt en creëert een sfeer waarin ik mezelf durf te zijn.’. ‘Ze komt tot de kern, confronteert en dat is wat ik nodig had’.

Werkwijze: We bespreken wat uw doel is en wat u nodig heeft om te leren.

Vertrekpunt voor de gesprekken is dat u bereid bent om te reflecteren op eigen gedrag in relatie tot de ander en verantwoordelijkheid wilt nemen voor eigen handelen.

Stuur een email naar Marieke

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Marieke:
“Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt”

Werkgebied: regio Gelderland, Utrecht

Marieke coacht ook in de Engelse taal.

Werkplek van Marieke.