MARIEKE JELLEMA

Specialisaties: Marieke is gespecialiseerd in:

*       Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling,

*       Effectiviteit en zingeving in het werk,

*       Executive coaching.

Voor wie: Directeuren, leidinggevenden en professionals.
Methodiek: Marieke zegt hierover: “Vertrouwen is de basis van een (coach)relatie en heeft veel invloed op de coaching en het resultaat. Tijdens de kennismaking heeft u gelegenheid om te ervaren of de persoonlijke klik er is en te beslissen of u vertrouwen heeft in het voorgestelde traject.

We onderzoeken wat u nodig heeft om te leren en benoemen het gewenste resultaat. De zakelijke context is vaak de aanleiding om een coachtraject te starten. En tegelijk weet iedereen dat je jezelf in elke situatie meeneemt. Daarom zijn leiderschap en persoonlijke ontwikkeling onlosmakelijk verbonden. Voor mij als coach ligt de sleutel in het ‘hier en nu’; dat wat zich aandient in het gesprek vertelt het verhaal over de leervraag en het doel van de coaching.

Als het nodig is gebruik ik instrumenten of methodieken. Dat varieert van transactionele analyse, levensloopbeschouwing, geweldloze communicatie tot Management Drives. Centraal staat uw leervraag, alle interventies zijn daaraan ondergeschikt.”

Accreditaties: NOBCO Master Practitioner Coach
Bijzonderheden: Marieke is econoom met ruime ervaring in coaching, verandermanagement, leidinggeven en toezichthoudende rollen. Ze biedt een verrassende combinatie van intuïtie en ratio. Ze is veelzijdig, professioneel en betrokken. Marieke is gericht op datgene wat iemand nodig heeft om zich te ontwikkelen, met een groot inzicht in menselijk handelen.
Werkwijze: Vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een traject bestaat gemiddeld uit 5 tot 10 gesprekken. Vertrekpunt voor de coaching is dat iemand bereid is om te reflecteren op eigen gedrag in relatie tot de ander en verantwoordelijkheid wil nemen voor eigen handelen.

Stuur een email naar Marieke

De Oneliner van Marieke:
“Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt”

Werkgebied: regio Gelderland, Utrecht

Marieke coacht ook in de Engelse taal.

Werkplek van Marieke.