HAN OEI

Specialisaties: Als bewustmaker, perspectiefbieder en ruimteschepper begeleidt Han professionals en leidinggevenden bij leiderschaps-, team- en persoonlijke ontwikkeling rond thema’s als:

LEIDERSCHAP

 • Hoe verbind ik wat er van mij professioneel verwacht wordt als leider met wie ik als persoon ben en wat ik werkelijk wil?
 • Hoe zorg ik er als leider voor dat ik zowel in verbinding blijf met mijn volgers als met mijn peers binnen en buiten de organisatie? Hoe ga ik om met weerstand?
 • Hoe vul ik mijn rol in bij nieuwe vormen van organiseren en leiderschap?

WORKLIFE

 • Hoe zorg ik ervoor dat ik mij (weer) op mijn “plek” voel met meer impact en resultaat, minder moeite en meer plezier?
 • Hoe ga ik om met stress en een (potentiële) burn- of bore-out?
 • Hoe maak ik een volgende loopbaanstap die past bij mijn talenten en drijfveren?
 • Hoe zorg ik voor balans in mijn leven?

TEAMS

 • Hoe verbinden we de teamtaak (HET) met hoe we deze samen willen invullen (WIJ) en ieders persoonlijke drijfveren en talenten (IK)?
 • Hoe verbinden we het aanwezig potentieel tot een high-performing team?
 • Hoe doorbreken we belemmerende patronen zoals gebrek aan Veiligheid, Vertrouwen, Verbinding en Vrijheid?
Voor wie Leidinggevenden en professionals die willen bewegen naar een lonkend en betekenisvol perspectief waarin zij doen wat ze werkelijk willen.
Methodiek: Han creëert bewustzijn en ruimte voor datgene wat werkelijk wil ontstaan. Door uit- en inzoomen op de essentie, luisteren naar aanwezig potentieel, het doorbreken van belemmerende patronen en het versterken van professioneel en persoonlijk leiderschap.

Han kiest de methodieken en interventies die het beste aansluiten bij de ontwikkelingsvraag, de coachee en het moment. Voorbeelden zijn ACT, Biografisch werk, RET, Systemisch werk, Theory U, Voice Dialogue en ondersteunende persoonlijkheids- en teammetingen zoals DISC, ODC en MyDrives.

Accreditaties:
 • NOLOC gecertificeerd Register Loopbaancoach
 • Gecertificeerd Acceptance & Commitment Therapy (ACT), DISC, Odin Development Compass (ODC) en MyDrives practitioner
 • Gecertificeerd Systemisch TransitieManagement (S-TM) practitioner
Publicaties: Han schrijft frequent over thema’s als Leiderschap, Werkgeluk, Teamontwikkeling en Nieuw Leiderschap en Organiseren.

Dilemma: loslaten of sturen

Help, ik groei als leidinggevende

Lidmaatschap of leiderschap

Duurzame inzetbaarheid op de werkvloer

De moed om uit een verhaal te stappen

Bijzonderheden: Han heeft meer dan 25 jaar ervaring in coaching, advies en procesbegeleiding in zowel de profit als non-profit sector. Voordat hij in 2010 zijn coachpraktijk startte heeft hij ruim 13 jaar voor een internationaal consulting-bedrijf gewerkt. Kernkwaliteiten die hem worden toegedicht: mens- en ontwikkelingsgericht, oog voor de essentie, analytisch, inlevend, verbindend, communicatief, humor.

Han coacht zowel in Nederlands als Engels.

Werkwijze: Afgestemd op de behoefte werkt Han doel- en potentiegericht. Meer vanuit wat er is en wil ontstaan dan wat er zou moeten. Meer gericht op duurzame transformaties dan ‘quick fixes’.

Als coach schept Han ruimte om helpende en belemmerende patronen zichtbaar te maken en gecoachte(n) in staat te stellen de gewenste beweging te maken. Op basis van wat er is en gebruik makend van aanwezig talent en ontwikkelpotentieel. Vanuit de visie dat de kracht bij de betrokkenen zelf ligt. Waar wenselijk met een “liefdogeloos” duwtje…

Tussen de coachgesprekken in wordt gewerkt met opdrachten om het geleerde toe te passen in de praktijk. Een professioneel ondersteunend systeem maakt contact en online-coaching tussen de gesprekken in mogelijk.

Stuur een email naar Han

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Han:

“Verbinden met een lonkend en betekenisvol perspectief en focus op de eerste stap…”

Werkgebied:

Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Han coacht ook in de Engelse taal.

Klik hier om de laatste blog van Han te lezen.