HAN OEI

Specialisaties: Han is gespecialiseerd in coaching rondom:

·        Persoonlijk en professioneel leiderschap en effectiviteit

·        Loopbaanvraagstukken

·        Talentontwikkeling

·        Stress-, Burn-/Bore-out en Geluksmanagement

·        Preventie en Re-integratie

Voor wie Leidinggevenden en professionals die meer resultaat en impact willen behalen met minder moeite en meer plezier.
Methodiek: Han kiest de methodieken en interventies die het beste aansluiten bij de ontwikkelingsvraag, de coachee en het moment. Voorbeelden zijn ODC gedrags- en drijfverenmeting, RET, Rollenspelen, Systemisch werk, Theory U en Voice Dialogue.
Accreditaties: NOLOC coach

Gecertificeerd Odin Development Compass (ODC) practitioner

Gecertificeerd Systemisch TransitieManagement (S-TM) practitioner

Publicaties: Han schrijft frequent over thema’s als WerkGeluk, Teamontwikkeling en Nieuw Leiderschap en Organiseren.

Dilemma: loslaten of sturen

Help, ik groei als leidinggevende

Lidmaatschap of leiderschap

Duurzame inzetbaarheid op de werkvloer

De moed om uit een verhaal te stappen

Bijzonderheden: Han heeft meer dan 20 jaar ervaring in coaching, advies en procesbegeleiding in zowel de profit als non-profit sector. Voordat hij in 2010 zijn coachpraktijk startte heeft hij ruim 13 jaar voor een internationaal consulting-bedrijf gewerkt. Kernkwaliteiten die hem worden toegedicht: mens- en ontwikkelingsgericht, oog voor de essentie, analytisch, inlevend, verbindend, communicatief, humor.
Werkwijze: Afgestemd op de behoefte van de coachee werkt Han doel- en potentiegericht. Meer vanuit wat er is en wil ontstaan dan wat er zou moeten. Meer gericht op duurzame transformaties dan ‘quick fixes’.

Als coach schept Han ruimte om helpende en belemmerende patronen zichtbaar te maken en gecoachte(n) in staat te stellen de gewenste beweging te maken. Op basis van wat er is en gebruik makend van aanwezig talent en ontwikkelpotentieel. Vanuit de visie dat de kracht bij de betrokkenen zelf ligt.

Tussen de coachgesprekken in wordt gewerkt met opdrachten om het geleerde toe te passen in de praktijk. Een professioneel ondersteunend systeem maakt contact en online-coaching tussen de gesprekken in mogelijk.

Stuur een email naar Han

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Han:

Hoe zou het zijn wanneer we datgene doen wat we écht willen en van nature goed kunnen…

Werkgebied:

Randstad.

Klik hier om de laatste blog van Han te lezen.