GABY SCHAFFRATH

Specialisaties: Gaby is gespecialiseerd in:

  • Leiderschapsvraagstukken en leiderschapsontwikkeling in brede zin. En in het bijzonder, wat doe je als het spannend wordt?
  • Hoe je jouw potentieel optimaal kan inzetten, verbreden en verdiepen en kan verbinden met jouw ambities en waarden.
  • Empowerment en het vergroten van impact, stevigheid en zelfvertrouwen.
  • Leren omgaan met emoties van jezelf en van de ander en hoe je verbinding kan maken tussen je hoofd en je hart.
  • Leren omgaan met stress en burn-out klachten en het verkrijgen van een gezonde energiebalans.
Voor wie: Leidinggevenden, Managers en hoger opgeleide professionals.
Methodiek: Wie ben je als persoon, welke rol vervul je nu, van welke systemen maak je onderdeel uit en wat is de context zijn 4 dimensies die aan bod komen. Ik maak gebruik van verschillende interventies en tools in combinatie met mijn intuïtie en bezie in het moment zelf wat nodig is en werkt om jou verder te brengen. Daarbij gaan we zo diep als noodzakelijk en houden het zo luchtig als mogelijk.
Accreditaties:  NOBCO Senior Practitioner, CRKBO Docent en NOLOC erkend loopbaanprofessional.
Publicaties: ‘Leiderschap in transitie: meer wijsheid en minder ego’ gepubliceerd in het New Financial Magazine 2014.

Moe van de gedachten in mijn hoofd.

Ik sta op een kruispunt en ik moet kiezen.

Ik sta even stil.

Leiderschap transitie: meer wijsheid en minder ego.

Bijzonderheden: Ik heb ruim 18 jaar ervaring als leidinggevende bij verschillende grote bank- verzekeraars. Daarbij heb ik zowel operationele afdelingen aangestuurd alsook leiding gegeven aan verschillende teams van sales professionals in de zakelijke markt. Als geen ander weet ik hoe lastig het is, om te moeten presteren en dichtbij mezelf te blijven in het krachtenveld en de complexiteit welke een organisatie met zich kan meebrengen.
Werkwijze: Ik werk vanuit een holistisch gedachtegoed en kies zorgvuldig methodieken uit mijn rugzak, die het beste aansluiten bij jou en je coachvraag. Denk daarbij aan methodieken uit de Transactionele Analyse, Voice Dialogue, Biografisch werken, de Roos van Leary of Systemisch coachen.

Tijdens het coachtraject zal ik je, tussen de coachsessies door, uitnodigen aan de slag te gaan met verschillende opdrachten en oefeningen, zodat je het optimale uit het coachtraject kan halen. Ook zal ik je stimuleren jouw zelfbewustzijn te vergroten, waardoor we eerder tot de kern komen en je meer verdieping, plezier en succes gaat ervaren.

Naast face to face op een fysieke locatie, nodig ik je graag uit voor een wandelgesprek. Tijdens een wandeling laten we ons inspireren door de natuur als spiegel, waardoor verrassende nieuwe inzichten en wegen kunnen worden ontdekt.

Stuur een email naar Gaby

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De oneliner van Gaby:

“Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s learning how to dance in the rain!”

– Vivian Greene –

Werkgebied: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Gaby coacht ook in de Engelse en Duitse taal.