BENOÎT HAMELEERS

Specialisaties: Benoît is gespecialiseerd in coaching rondom de thema’s:

·         Persoonlijke effectiviteit, persoonlijk succes.

·         Leiderschap.

·         Effectief communiceren.

·         Projectmanagement.

·         Werken met plezier.

·         Levensfase vraagstukken.

·         Realiseren van dromen.

·         Carrière.

Voor wie: Managers en professionals. Mensen werkzaam in de overheidssector, non-profit sector en commerciële bedrijven.
Methodiek: De wortels van Benoît liggen in het systemisch werken, hij is een Consciousness Coach® en Provocatief Coach. Binnen een vaste structuur werkt hij flexibel met methodieken en werkvormen die aansluiten op de coachee.
Registraties: ICF geaccrediteerd ACC, EMCC member
Publicaties: Afwisseling: variatie houdt je alert!

Waardering

Duurzame inzetbaarheid

Bijzonderheden: Benoît heeft 30 jaar ervaring met het begeleiden van mensen in verandering. Deze ervaring ligt aan de basis van elke coachsessie. Hij ondersteunt de coachee bij het bereiken van zijn of haar doelen ook al blijken die tijdens het verloop van de sessies anders te zijn dan van tevoren bedacht. Tijdens het proces ontstaat dikwijls meer helderheid over wat iemand nu eigenlijk echt wil. Vaak zitten er heel andere vragen achter de vraag waarmee iemand in eerste instantie binnenkomt. Benoît haalt die vragen naar boven en vindt samen met de coachee antwoorden.
Werkwijze: Zijn senioriteit komt ten goede aan zijn coachees. Door zijn lange ervaring en zijn achtergrond kan hij met iedereen werken, met jongeren die voor een beroepskeuze staan net zo goed als met mensen met levensvraagstukken. Met een meteropnemer net zo goed als de wethouder of managers van grote bedrijven. De gesprekken kenmerken zich door ontspanning en werkplezier. De sessies resulteren in duidelijke opdrachten, er vindt een tussentijdse evaluatie en een afsluitende (evaluatie) sessie plaats.

Stuur een email naar Benoît

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Benoît:

“Wat weerhoudt je ervan om te DOEN? 

Werkgebied: regio Limburg en Brabant.

Benoît coacht ook in de Engelse taal.