BENOÎT HAMELEERS

Specialisaties: Benoît is gespecialiseerd in coaching rondom de thema’s:

  • Persoonlijke succes en persoonlijk leiderschap;
  • Moeiteloos leven en werken;
  • Levensfasevraagstukken;
  • Carrière en loopbaan.
Voor wie: Managers en professionals. Mensen werkzaam in de overheidssector, non-profitsector en commerciële bedrijven.
Methodiek: De wortels van Benoîts coaching liggen in het systemisch werk, hij is een Consciousness Coach® en Provocatief Coach. Hij zet verschillende coachtechnieken flexibel en in het moment in, zodat de methodiek naadloos aansluit bij de coachee.
Registraties: NOBCO: EIA-keurmerk: Senior Practitioner (upcoming)
Publicaties: Afwisseling: variatie houdt je alert!

Waardering

Duurzame inzetbaarheid

Bijzonderheden: Benoît heeft 35 jaar ervaring met het begeleiden van mensen die een volgende stap willen zetten. Door dit uitgebreide portfolio, is hij in staat elke coachee verder te helpen, wat het vraagstuk ook mag zijn. Hij heeft in zijn lange ervaring het hele spectrum aan menselijke emoties gezien en meegemaakt, waardoor het lastig is hem te verrassen. Dit zorgt ervoor dat hij zijn coachees ondersteunt met praktische handvatten, maar ook met richting naar een onomkeerbare transformatie. Hij ziet elke dag opnieuw dat dat mogelijk is.
Werkwijze: Benoît blijft altijd compromisloos verbonden met de groei en het doel van zijn coachee. Hij brengt zijn coachees in beweging: hoe mistig het ook is, de volgende stap is altijd te zien. Door zijn rustige, humoristische en diepgaande aanpak, geeft hij coachees de ruimte om te zijn wie ze echt zijn. Vervolgens daagt hij ze uit met prikkelende vragen en opdrachten, zodat coachees de stappen gaan zetten die ze voor ogen hebben.

Stuur een email naar Benoît

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Benoît:

“Wat weerhoudt je ervan om te DOEN? 

Werkgebied: regio Limburg en Brabant.

Benoît coacht ook in de Engelse taal.