MARCEL JANSEN

Specialisaties: Marcel is gespecialiseerd in:

  • Stressmanagement (Omgaan met stress): is een vaardigheid die Marcel u kan aanleren!
  • Assertiviteit: Marcel helpt uw zelfvertrouwen te vergroten waardoor u met respect voor de ander zegt en doet wat u zou willen zeggen en doen.
  • Persoonlijke effectiviteit: Van Time management tot het vergroten van uw zelfkennis, Marcel helpt u uw voorgaande prestaties te overtreffen.
  • Loopbaanbegeleiding: samen komen wij er achter waar u inspiratie uithaalt, waar uw kwaliteiten liggen, over welke vaardigheden u reeds beschikt en hoe dat kan worden ingezet voor een baan waar u ook nog voor betaald krijgt.
Voor wie: Meer dan 20 jaar ervaring in commerciële (detacherings)bedrijven waar een grote werkdruk heerste, een grote mate van resultaatgericht en vooral gekeken werd naar “het aantal billable uren”.

Heb met vele (opleidings)niveaus mogen samenwerken en voel mij ook thuis in een grote verscheidenheid van mensen en organisaties.

Methodiek: Van RET (Rationeel Emotionele Training)  tot Roos van Leary, van Kernkwadranten tot de 7 eigenschappen van effectief leidinggeven, na meer dan 20 jaar als coach beschik ik over een groot scala aan methoden en technieken. Echter…… het is niet de methode die het doet: Het gaat om de coach die de methode als instrument gebruikt.
Accreditaties: NOBCO/EMCC-NL Master Practitioner Coach®
Belbin teamrollen geaccrediteerd
Publicaties: Artikelserie “Projectmanagement en coaching”,
“Integraal stressmanagement”, “Collegiale Coaching”, vraagrubriek in een weekblad.
Bijzonder-heden: Kenmerkend voor de stijl van werken van Marcel is:

  • Creatief: hij laat u zaken vanuit een ander perspectief zien (helpt u bij het “omdenken”)
  • Resultaatgericht: Niet “eindeloos” met elkaar in gesprek maar gericht op de verandering in uw gedrag zodat uw welzijn wordt vergroot.
  • Confronterend: Graag houdt Marcel u een spiegel voor en laat u zowel uw krachten als ontwikkelpunten zien.

Humor: met glimlach kijkt u in de “spiegel” en oefent u het nieuwe denken, voelen en doen.

Werkwijze:
Zo ongeveer eenmaal per 4 – 6 weken komen wij 1,5 uur bij elkaar en krijgt u nieuwe inzichten en handvatten om in de tijd tot het volgende gesprek mee aan de slag te gaan.

Stuur een email naar Marcel

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

One-liner van Marcel:

“Beweging creëren in denken, voelen en doen”. Dit om denken, voelen en doen in overeenstemming met elkaar te brengen waardoor men voorgaande prestaties kan verbeteren.

Werkgebied: regio provincie Utrecht en omstreken.