CHARLOTTE WOUT

Specialisaties: Ervaren team, executive en leiderschap coach met expertise op:

  • Individuele coaching: persoonlijke effectiviteit;
  • Executive coaching: leiderschapsontwikkeling/ sparringpartner;
  • Lifestyle coaching: vormgeven aan werk ,wonen, wederhelft en welzijn;
  • Loopbaan coaching: loopbaan/carrière perspectief;
  • Systemische coaching: zicht op familie/organisatie dynamiek en onderliggende patronen.
Voor wie: Voor de executive, professional, manager en/of ondernemer, die op inspirerende wijze inzicht wil verkrijgen in zichzelf en het verschil wil maken in zijn of haar wereld.
Methodiek/Werkwijze Mijn aanpak kenmerkt zich door in te gaan op wat zich direct tijdens het gesprek aandient met focus op maximale aansluiting bij jou en je vraagstuk. Door zicht op jouw innerlijke (vaak onbewuste) dialoog te verruimen en de daarbij behorende emoties de ruimte te geven, krijg jij als vanzelf toegang tot het vergroten van je persoonlijke effectiviteit en ervaar je meer veerkracht.

Vanuit een praktische hands-on mentaliteit zie ik coaching als het vrijmaken van de menselijke geest waarbij het talent dat al in je zit gestimuleerd wordt om ambitieuze doelen na te streven en een transformatie teweeg te brengen in carrière en/of privéleven. Vanuit mijn mens -en bedrijfskundige achtergrond en systemische blik belicht ik jouw vraagstuk altijd vanuit Hoofd (denken), Hart (weten), Buik (voelen) en Handen (gedrag).

Accreditaties: Register Loopbaan Professional, NOLOCGecertificeerd Coach Transformational Leadership, Alan SealeGecertificeerd Facilitator, The Work of Byron KatieGecertificeerd Enneagram in Business Coach, Ginger Lapid-Bogda PhD.Gecertificeerd Coach MBTI, OPP AssesmentGecertificeerd NLP Practitioner, LimmenGecertificeerd Systemisch Team Coach, ICMGaccrediteerd Assessor, PI Company -BIG 5 Connector EQ/IQ, PI Media
Publicaties: Time will come;

Trump en Leiderschap;

CoachNetwerk Publicatie: Vitaliteit binnen teams

Bijzonderheden: Charlotte heeft een bewezen achtergrond in bedrijfs-en menskunde. Zij is werkzaam geweest als leidinggevende, ondernemer, bestuurder, directie-en MT lid. Vanuit die veelzijdige achtergrond begeleidt ze tegenwoordig teams en individuen.
Werkwijze: De inzet is altijd het vergroten van het (zelf)bewustzijn dat in ieder van ons alom aanwezig is. Dit bewustzijn aanspreken maakt ons wendbaar, ontketent de aanwezige authentieke kracht en maakt dat we kiezen voor effectief gedrag, passend bij de omstandigheden/situatie, zoals deze zich aandient.

Mentale fitheid is binnen een ieders handbereik als we onze innerlijke dialoog weten om te buigen van kritisch naar meer ondersteunend en begripvol.

Stuur een email naar Charlotte

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Lotte:

“Whatever your vision or dream, do it now. The world can’t afford for you to wait any longer!”

Werkgebied: West- en Midden Nederland

Lotte coacht ook in de Engelse taal.