QUIRIJN SNIJDER

Specialisaties:
  • Persoonlijk leiderschap
  • Communicatie
  • Vitaliteit
  • Stress
  • Trauma
Werkterrein Quirijn werkt op het kruispunt van werk en persoonlijk welbevinden. Professionele effectiviteit die voortkomt uit authenticiteit, vitaliteit, missie en evenwicht. Persoonlijke ontwikkeling, herstel van overmatige stress en behandeling van trauma kunnen daarin worden meegenomen.

Quirijn werkt graag met professionals die hoogbegaafd en/of hooggevoelig zijn. Het zijn eigenschappen waar hij zowel privé als in zijn werk veel binding en ervaring mee heeft.

Methodiek: Quirijn maakt gebruik van een breed scala aan methodieken al naar gelang de persoon die tegenover hem zit en de vraag die ze samen bespreken. Hij zal altijd uitnodigen tot echte verdieping en denken buiten “the box”.
Registraties: NOBCO senior coachprofessional, met opleidingen tot Bezielingscoach (Hoogendijk Coaching en Opleiding), Integraal traumacoach (Alba-academie) en Voice Dialogue Coach (Voice Dialogue Academie).
Publicaties:
Bijzonderheden: Quirijn is tevens professioneel musicus en cultureel ondernemer en kan van daaruit in een coachtraject ook de toepassing van muziek en andere artistieke werkvormen inzetten.

Een coachtraject bij Quirijn kan behalve in het Nederlands ook in het Engels of het Spaans worden gevolgd.

Werkwijze: Gesprekken / oefeningen / ervaringen.

De Oneliner van Quirijn:

“Maak van jouw vraagteken een uitroepteken!

Een coachtraject bij mij kan jou helpen om je weer een heel mens te gaan voelen.”

Werkgebied: Overijssel

Stuur een email naar Quirijn

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.