MONIQUE VAN HEERWAARDEN

Specialisaties:
  • Persoonlijk leiderschap: invloed uitoefenen, prioriteren, reflecteren.
  • Omgaan met verandering: tegenslag, verlies en rouw.
  • Gezond werken: veerkracht ontwikkelen, stress en burn-out coaching.
  • Loopbaan coaching: performance verbeteren, talent inzetten.
  • Effectief communiceren en samenwerken.
Werkterrein: Professionals en Young professionals die zich willen ontwikkelen, verantwoordelijkheid nemen voor hun werkplezier en energiek (én in balans) willen leven en werken.
Methodiek: Verschillende methodieken uit de positieve psychologie: gericht op groei, het versterken van kwaliteiten, inzetten van eerdere ervaringen, analyseren van overtuigingen en beïnvloeden van het gedrag waar je last van hebt. Je wordt je bewust van je blinde vlekken en je krijgt handvatten om ander gedrag in te zetten.
Registraties: NOBCO/EMCC Senior Practitioner Coach.
Publicaties: Diverse blogs: https://moniquevanheerwaarden.nl/#blog.
Bijzonderheden: De rode draad in mijn loopbaan is het coachen van mensen op en in hun werk. Eerst als jobcoach voor jongeren, daarna als HR-adviseur en de afgelopen 25 jaar als coach, trainer en procesbegeleider. Ik heb voor profit en non-profit organisaties gewerkt en zowel met theoretisch als praktisch opgeleide mensen. Die diversiteit aan ervaring zorgt ervoor dat ik veel situaties herken, niet snel oordeel en de juiste vragen kan stellen.
Werkwijze: Mijn aanpak is pragmatisch: samen kijken we wat je doelen zijn en hoe je die kunt bereiken. We voeren gesprekken en je krijgt opdrachten mee. Alles in overleg en passend bij jouw vraag en je persoonlijke leerstijl. Er is ruimte voor creativiteit, we kunnen de natuur in (wandelen) en omdat ik het belangrijk vind dat leren ook leuk is: er mag gelachen worden!

De Oneliner van Monique:

“Je gaat het pas doen als je het doorhebt.” (vrij naar Johan Cruijff)

Werkgebied: Alkmaar, Heiloo, Castricum, Hoorn, Purmerend, Zaanstad, Haarlem, Amsterdam.

Stuur een email naar Monique

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.