PAUL VINKEN

Specialisaties: Paul is gespecialiseerd in:

·         Loopbaan coaching,

·         Re-integratie,

·         stress gerelateerde vragen,

·         persoonlijke ontwikkeling,

·         leren omgaan met conflicten.

Voor wie: Leidinggevenden en medewerkers op MBO+, HBO en WO niveau.
Methodiek: Paul is getraind in verschillende methodieken, zoals oplossingsgericht werken. De werksituatie en de functie vormen het uitgangspunt in zijn coach trajecten. Coaching is altijd maatwerk en stimuleert het zelfinzicht, verbetert het vermogen tot zelfreflectie en vergroot het handelingsrepertoire.
Accreditaties: NOBCO/ EMCC European Senior Practitioner Coach en ADR Mediator.
Bijzonderheden: Paul heeft ruim 20 jaar ervaring als coach bij arbeidsgerelateerde vragen in combinatie met persoonlijkheidsvragen. Hij heeft ook een stevige ervaring als voormalig directeur in de GGZ en als docent in managementvaardigheden, gesprekstechnieken, organisatie en beleid. Hij weet de individuele coachvraag te verbinden met de doelstellingen van de organisatie.
Werkwijze: Een startgesprek met de opdrachtgever vind hij essentieel. De coaching sluit hij het liefst af met een eindgesprek met de coachee en de opdrachtgever. Hij laat de coachee zijn of haar kwaliteiten en talenten onderzoeken. Hij helpt blokkades op te heffen en stimuleert talenten te ontwikkelen. Pal is rustig en duidelijk in zijn feedback, empathisch, vraagt door en gaat lastige kwesties niet uit de weg. De oplossingsgerichte methodiek spreekt hem aan.

Stuur een email naar Paul

De Oneliner van Paul:

“Coaching vernieuwt uw werkelijkheid”

Werkgebied:

Groningen en Drenthe.