PAUL VINKEN

Specialisaties: Paul is gespecialiseerd in:·

  • Ontwikkelen van persoonlijke groei en functionaliteit;
  • Sparringpartner voor leidinggevenden en bestuurders;
  • Verbeteren van samenwerking op alle niveaus;
  • Opbouw, ondersteuning, borging van afspraken en bewaking van de kwaliteit van teams;
  • Begeleide intervisie;
  • Werken met werk gerelateerde belangentegenstellingen en conflicten;
Voor wie: Professionals zoals: Bestuurders, directeuren, artsen, advocaten, accountants, managers en medewerkers op uitvoerend niveau.
Methodiek: Oneliners van Paul zijn: Leef je principes, wees integer en maak waar wat jij je voorneemt. Hij vindt het belangrijk dat jij jezelf in shape houdt, zowel fysiek als psychisch. Zoek en vind jouw uitdagingen en ambities. Vernieuw je werkelijkheid!                                                                                                                                                                                     Hij heeft een directe stijl van communicatie, gelardeerd met humor. Hij levert maatwerk en richt zich op het verbeteren van zelfinzicht; het vermogen tot zelfreflectie en het verbeteren van je professionaliteit.
Accreditaties: NOBCO/ EMCC European Nestor – Senior Practitioner Coach en ADR International Associate Certified Mediator, gespecialiseerd in bedrijfsconflicten.
Bijzonderheden: Paul is een seniorcoach met de status van nestor. Met zijn kennis, werk- en levenservaring en zijn ervaring van ruim 33 jaar als coach heeft hij een stijl van werken, die allround van aard is. Hij is empathisch van aard en direct en zakelijk als het moet. Hij is directeur geweest in een GGZ-organisatie en heeft als docent gewerkt op HBO+ niveau in algemeen management, organisatiepsychologie, financieel management,  managementvaardigheden en presentatie-en gesprekstechnieken. Hij verbindt de coachvraag met de doelstellingen van de organisatie. Hij heeft ervaring met arbeidsconflicten tussen werkgever en werknemer en met medewerkers die het onderling niet kunnen vinden en conflicten hebben.
Werkwijze: Paul heeft plezier in het coachen en hij is er goed in. Hij helpt blokkades op te heffen en stimuleert het ontwikkelen van talenten. Hij is empathisch, rustig en duidelijk. Stevig in zijn feedback, vraagt door en gaat lastige kwesties niet uit de weg. De oplossingsgerichte methodiek spreekt hem aan.

Stuur een email naar Paul

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Paul:

“Coaching vernieuwt uw werkelijkheid”

Werkgebied:

Groningen en Drenthe.