BULLE VANDENBERGH

Specialisaties: Bulle is gespecialiseerd in coaching rondom:

Persoonlijke en professionele ontwikkeling en leiderschap

Balans werk/ privéleven, stressmanagement en burn out

(her)Vinden van plezier en energie in (werk) leven

Loopbaan en talentontwikkeling

Communicatie

Werkterrein Voor iedereen die sturing wilt geven aan eigen leven en loopbaan
Methodiek: De coachgesprekken vinden -indien mogelijk- wandelend in de natuur plaats.

Bulle zegt hierover: “Tijdens de coaching loop ik letterlijk en figuurlijk met je mee als spiegel, klankbord en sparringpartner. Naast elkaar lopen praat makkelijker, het brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging en geeft ruimte en lucht waardoor je ontspant, buiten de kaders kunt kijken en makkelijker je eigen oplossing vindt.”

Afhankelijk van de persoon, de coachvraag en het moment zet Bulle een passende methodiek of interventie in. Voorbeelden zijn: o.a ACT, Motiverende gespreksvoering, Oplossingsgericht werken, de ODC-drijfverenmeting, Theory U, Covey, kernkwadrant, mindfulness.

Accreditaties: Senior practitioner coach NOBCO

Gecertificeerd Odin Development Compass (ODC) professional

Bijzonderheden: Naast individuele coaching biedt Bulle (geaccrediteerde) trainingen aan voor professionals in zowel de profit als non-profit sector op het gebied van coachend leidinggeven, leren motiveren, medewerkers coachen bij veranderingsprocessen.
Werkwijze: Ieder coachtraject is persoonlijk en dus maatwerk. Tijdens de sessies ga je aan de slag met jouw coachvraag en wat zich aandient. Je ontdekt opnieuw wat belangrijk voor je is en krijgt inzicht in zaken die je belemmeren of energie kosten. Met inzet van eigen kracht en talent ga je gerichte keuzes maken en stappen zetten richting de gewenste verandering.

Tussen de gesprekken in is er de mogelijkheid voor on-line coaching, reflecties en opdrachten om het geleerde toe te kunnen passen in de praktijk.

Kernwoorden: betrokken, samen, “ in beweging”, (eigen) natuur, positieve energie, balans, oplossingsgericht, plezier.

Stuur een email naar Bulle

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Bulle:

“Soms heb je een ander nodig om te beseffen dat je het zelf kunt”

Werkgebied:

Breda, Zuid-West Nederland, Limburg