NANTSJE LEIJENDEKKER

Specialisaties: Levensfasevraagstukken, persoonlijke energiebalans, communicatie, verlies- en emotieverwerking, cultuurverandering, gedachten- en gedragspatronen.
Werkterrein Professionals die te maken hebben met verandering of zelf willen veranderen.
Methodiek: Vanuit een breed pakket aan methodieken werk je samen met Nantsje aan het verwezenlijken van jouw coachdoel. Vanuit zachtheid en compassie naar de harde kant van resultaten en impact. Ze werkt graag aan complexe vragen met diepgang.
Registraties: International Coach Federation, Senior Coach: PCC
Publicaties: N.v.t.
Bijzonderheden: Speciale doelgroepen: HSP, HB, expats en internationals.

Nantsje heeft een ruime achtergrond in advies en beleid op Onderwijs, Pedagogie en de Zorg. Ze heeft geruime tijd gewoond en gewerkt in Zwitserland en Argentinië.

Werkwijze: Zelfrealisatie bij levensfaseverandering.. Wanneer het in jouw leven even haakt, ondersteunt Nantsje jou in het weer vlot trekken van jouw beweging. Met ruimte en focus maakt Nantsje samen met jou de reis van jouw aanleiding naar jouw coachdoel. Wanneer patronen of emoties jou belemmeren om te zijn wie je wilt zijn, ruimen jullie deze samen op. Wanneer tools ontbreken vullen jullie deze samen aan.

Reflectie met een glimlach, ervaringsgerichte transformatie en praktische handvatten komen hierbij op jullie pad. Welk coachdoel je ook stelt, persoonlijke groei zul je altijd bereiken.

Categorieën: Individuele Coaching: Balans werk/privé – Duurzame inzetbaarheid – Loopbaanbegeleiding – Persoonlijk Ontwikkelbudget – Persoonlijke effectiviteit – Stress, burn-out en vitaliteit – Zingeving en bezieling

De Oneliner van Nantsje:

“Wat jou beweegt…Aanwezig bij verandering en zelfinzicht.”

Werkgebied, vanuit standplaats Heerenveen: Leeuwarden, Groningen, Meppel

Stuur een email naar Nantsje

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.