NANTSJE LEIJENDEKKER

Specialisaties: Persoonlijke energiebalans, communicatie, cultuurverandering, gedachten- en gedragspatronen, verlies- en emotieverwerking, levensloopvraagstukken.
Werkterrein Professionals die te maken hebben met verandering of zelf willen veranderen.
Methodiek: Vanuit een breed pakket aan mentale en ervaringsgerichte methodieken werk je samen met Nantsje aan het verwezenlijken van jouw coachdoel. Vanuit zachtheid en compassie naar de harde kant van resultaten en impact. Ze werkt graag aan complexe vragen met diepgang.
Registraties: International Coach Federation, Senior Coach: PCC
Publicaties: N.v.t.
Bijzonderheden: Speciale doelgroepen: HSP, HB, internationals en hoger opgeleiden.

Nantsje heeft een ruime achtergrond in advies en beleid binnen het werkveld van de Sociale en Gedragswetenschappen en Ontwikkelingspsychologie. Ze heeft geruime tijd gewoond en gewerkt in Zwitserland en Argentinië.

Werkwijze: Wanneer het in jouw werken of leven even haakt, ondersteunt Nantsje jou in het weer vlot trekken van jouw beweging. In een sfeer van focus en ruimte maakt Nantsje samen met jou de reis van jouw aanleiding naar jouw coachdoel(en). Patronen of emoties die jou niet langer dienen worden achtergelaten. Ruimte om (opnieuw) in contact te zijn met je eigen voorkeuren en drives ontstaat. Tools die jou kunnen dienen worden toegevoegd.

Dit proces krijgt vorm via Theoretische inzichten, ontspannen reflectie, ervaringsgerichte transformatie en praktische handvatten. Welk coachdoel je ook stelt, persoonlijke ontwikkeling zal altijd je bijvangst zijn.

Categorieën: Individuele Coaching: Balans werk/privé – Duurzame inzetbaarheid – Loopbaanbegeleiding – Persoonlijk Ontwikkelbudget – Persoonlijke effectiviteit – Stress, burn-out en vitaliteit – Zingeving en bezieling

De Oneliner van Nantsje:

“Aanwezig bij verandering en zelfinzicht.”

Werkgebied, vanuit standplaats Heerenveen: Leeuwarden, Groningen, Meppel/Zwolle, Emmeloord, Waddeneilanden.

Nantsje coacht ook in de Engelse en Spaanse taal.

Stuur een email naar Nantsje

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.