ANNE NEIJZEN

Specialisaties: Thema’s die bij Anne vaak aan de orde komen:

  • Zelfontwikkeling/zelfreflectie (behoeften en drijfveren).
  • Ontwikkelen van competenties.
  • Het verkrijgen van inzicht over je positie en mogelijkheden binnen een (veranderende) organisatie.
  • Spanningsveld tussen werk en privé (work-life balance).
  • Het bewaken van je grenzen (‘nee’ zeggen).
  • Onderzoeken hoe je je motivatie (her)vindt.
  • (Dreigende) conflicten.
Werkterrein Anne richt zich op professionals inzake werk-gerelateerde problematiek.
Methodiek: Anne is gespecialiseerd in een breed scala aan coachtechnieken. Samen beoordelen we waar jouw behoeften liggen tijdens het coachtraject.Wat haar kenmerkt als coach is dat ze een oplossingsgerichte insteek heeft, die ze combineert met compassie. Ze is toegankelijk en onderzoekt samen met jou wat je nodig hebt om je coachdoel te bereiken. De gesprekken hebben diepgang, maar zijn ook speels. Ze zal niet nalaten om in te tunen op hetgeen je zelf over het hoofd ziet.
Registraties: NOBCO/EMCC European Master Practioner Coach
Publicaties: Romans: Zoutberg en Vrije Val bij uitgeverij Nieuw Amsterdam
Bijzonderheden: Naast haar werkzaamheden als coach is Anne tevens werkzaam als advocaat. Daarnaast schrijft ze romans. Het combineren van deze talenten (zakelijk, sociaal, creatief) brengt Anne levensvreugde en energie.
Werkwijze: We lopen allemaal wel eens vast, zijn vermoeider dan gezond voor ons is en/of weten even niet welke afslag we moeten nemen in het leven. Samen met jou onderzoek ik de manieren om de impasse te doorbreken, zodat je beter zicht krijgt op de mogelijkheden, je focus kunt bepalen en vanuit je eigen kracht beslissingen kunt nemen.
Categorieën: Individuele Coaching: Balans werk/privé – Communicatie coaching – Conflict coaching en mediation –  Leiderschapsontwikkeling – Persoonlijk Ontwikkelbudget – Persoonlijke effectiviteit – Vrouwen met ambitie

De Oneliner van Anne:

“De meest effectieve manier om een situatie te veranderen, is door een ander gezichtspunt in te nemen.”

Werkgebied: Amsterdam/Alkmaar

Stuur een email naar Anne

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.