BENNO DIEDERIKS

Specialisaties: Executive coaching, Comeback coaching, talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, veerkracht, heroriëntatie, authenticiteit.
Werkterrein Executives, CEO’s,  DGA’s, HRM, management, ondernemers en professionals.
Methodiek: Stilstand is achteruitgang, wordt vaak gezegd. Dat geldt zeker voor mannen en vrouwen in expert- of leiderschapsposities. Ik laat je ervaren hoe jij jezelf steeds opnieuw kunt uitvinden waardoor je de toppositie bekleedt die het best bij jou past. Waarin je het meest effectief bent. Of je nu klaar bent voor een comeback of toe bent aan de volgende stap in jouw loopbaan.
Registraties: Master Practioner coach NOBCO | EMCC, Master HRM, Doctoraal opleiding organisatie & gedrag, Mediator, Master NLP, Didactiek voor HBO.
Publicaties: Mentaal Winnen (2023) – zie ook onze boekenlijst
Mentale Innovatie (2021) – zie ook onze boekenlijst
Maak je comeback (2018) – zie ook onze boekenlijst
Topposities (2016)

De boeken zijn te bestellen via: https://www.managementboek.nl/auteur/16407/benno-diederiks

Bijzonderheden: Snelle klik met ‘moeilijke’ alfamannen en -vrouwen. Wil je een coach die je zegt waar het op staat, die je laat wankelen zodat je daarna met een rechtere rug de deur uit loopt, die ervoor zorgt dat je je eigen visie herkent en erkent, en die maakt dat je weer met nieuw perspectief en nieuw elan verder kunt, dan ben ik de juiste coach voor jou.
Werkwijze: Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het coachen van mensen die tegenslag ervaren, meer voldoening zoeken in hun werk, of willen groeien in hun talenten en kracht.

Dit zijn vooral managers, CEO’s, DGA’s en andere leiders en experts die het roer stevig in handen willen houden. Zij moeten soms accepteren dat het leven een koerswijziging noodzakelijk maakt.

Ik sta voor een heldere, onorthodoxe aanpak, waarbij het vooral op handelen aankomt. Als Master Executive coach en Comeback coach laat ik je ervaren wat er te winnen valt als je investeert in je eigen mentale innovatie.

De Oneliner van Benno:

“Pragmatisch, inlevend, met gevoel voor humor.”

Werkgebied: Regio Zuid en Midden Nederland (Brabant, Zeeland, Limburg, Gelderland en Utrecht).

Stuur een email naar Benno

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.