BENNO DIEDERIKS

Specialisaties: Maak je comeback coaching, executive coaching, Ontwikkeltrajecten, veerkracht, heroriëntatie, talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, authenticiteit.
Werkterrein Executives, CEO’s,  DGA’s, HRM, management, ondernemers en professionals.
Methodiek: Stilstand is achteruitgang, wordt vaak gezegd. Dat geldt zeker voor mannen en vrouwen in een leiderschapspositie. Benno laat je ontdekken en ervaren hoe jij jezelf steeds opnieuw kunt uitvinden waardoor je de toppositie bekleedt die het beste bij jou past. Waarin jij het meest effectief bent. Of je nu klaar bent voor een comeback of toe bent aan de volgende stap in jouw carrière.
Registraties: Master Practioner coach NOBCO | EMCC, Master HRM, Doctoraal opleiding organisatie & gedrag, Mediator, Master NLP, Didactiek voor HBO
Publicaties: Topposities (2016 – Business uitgeverij), Maak je comeback (2018 – S2 uitgeverij), Mentale Innovatie (2021 – Thema uitgeverij).

De boeken zijn te bestellen via: https://www.managementboek.nl/auteur/16407/benno-diederiks

Bijzonderheden: Snelle klik met ‘moeilijke’ alfamannen en -vrouwen. Ben je op zoek naar een coach die meelevend naar je luistert en begripvol knikt? Zoek dan vooral verder. Wil je een coach die je zegt waar het op staat, die je laat wankelen zodat je daarna met een rechtere rug de deur uit loopt, die ervoor zorgt dat je je eigen visie herkent en erkent, en die maakt dat je weer met nieuw perspectief en nieuw elan verder kunt, dan is Benno de juiste coach voor jou.
Werkwijze: Benno Diederiks heeft meer dan 25 jaar ervaring in het coachen van mensen die tegenslag ervaren, meer voldoening zoeken in hun werk, of willen groeien in hun talenten en kracht.

  • Dit zijn vooral managers, CEO’s, DGA’s en andere leiders die het roer stevig in handen willen houden. Zij moeten soms accepteren dat het leven een koerswijziging noodzakelijk maakt.
  • Benno staat voor een heldere, onorthodoxe aanpak, waarbij het vooral op handelen aankomt. Als Master Executive Coach en Comeback Coach laat Benno je zien en ervaren wat er te winnen valt als je investeert in je eigen mogelijkheden en vitaliteit.

De Oneliner van Benno:

“Pragmatisch, inlevend, gevoel voor humor, schakelt snel en resultaatgericht.”

Werkgebied: Regio Zuid en Midden Nederland (Brabant, Zeeland, Limburg, Gelderland en Utrecht)

Stuur een email naar Benno

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.