MONIQUE VAN HEERWAARDEN

Specialisaties:
  • Samenwerken, communicatie en feedback.
  • Groei en ontwikkelen: optimaal inzetten en benutten van elkaars kwaliteiten t.b.v. het teamdoel.
  • Zelfsturende teams.
Methodieken: Diverse methodes uit de positieve psychologie. Gericht op het inzichtelijk maken van het gedrag en patronen in het team (communicatiestijlen, onderstroom, kernkwadranten) en bewustwording welk gedrag de situatie in stand houdt. Vaak resulteert dit in het maken van concrete afspraken door het team, om effectiever samen te kunnen werken.
Registraties: NOBCO/EMMC Senior Practitioner Coach
Ervaringen: Begeleiding van teams met verschillende expertises (van experts tot ondersteuners) in de zorg, non profit en bij diverse kennisinstituten.
Werkwijze: Ik organiseer een intake met een aantal teamleden om zoveel mogelijk verschillende perspectieven mee te nemen en een goede analyse te kunnen maken. In de offerte beschrijf ik een programma-op-maat (afwisseling tussen doen en denken) waarin we schakelen tussen het teamdoel en de individuele doelen van medewerkers.

Kenmerkend voor mijn stijl: respectvol, opbouwend, rustig, humor en enthousiast.

Referentie: “Het resultaat van de teamcoaching is dat wij elkaars gedrag- en communicatiestijlen kennen en weten hoe we deze effectief in kunnen zetten voor het team. Ook kunnen we nu gerichter feedback geven op elkaars ontwikkelwensen.

Monique is een coach die meegaat met de dynamiek van de groep en met wat die groep op dat moment nodig heeft. Zij durft de agenda daarbij los te laten. Zij weet op een heel prettige en niet-dominante manier, scherp samen te vatten wat er wordt gezegd en vraagt goed door. Iedereen van ons team voelde zich in veilige handen bij haar”.

Joline Verloove, senior projectleider Movisie.

De Oneliner van Monique:

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder.”

Werkgebied: Alkmaar, Heiloo, Castricum, Hoorn, Purmerend, Zaanstad, Haarlem, Amsterdam.

Stuur een email naar Monique

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.