JOYCE DIELEMAN

Specialisaties:
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Communicatie: gesprekstechnieken, presenteren, overtuigen, reageren
  • Empowerment ofwel het (her)vinden van je eigen kracht
  • Werk-privébalans
Werkterrein: Werkterrein: Bestuurders, vrije beroepen, ondernemers, professionals, managers.
Methodiek: Joyce werkt oplossingsgericht, dat wil zeggen dat ze kijkt naar wat er goed gaat en wat je anders zou willen. Om jezelf beter te leren kennen en de gewenste veranderingen in gang te zetten, gaan jullie aan de slag met gesprekstechnieken en effectieve oefeningen (onder andere vanuit NLP, Transactionele analyse, Geweldloos Communiceren, Voice Dialogue en Purpose coaching).
Registraties: STIR! Erkend Coach
Intervisiebegeleider NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten)
Bijzonderheden:
  • Naast haar werk als coach en trainer is Joyce directeur van een online platform voor echtscheidingen. Door haar jarenlange ervaring als ondernemer begrijpt zij andere ondernemers goed en herkent ze zaken waar ondernemers en CEO’s tegenaan kunnen lopen.
  • Joyce is ook communicatietrainer waarbij zij gebruikmaakt van elementen uit het debatteren, zoals overtuigen, reageren en presentatievormen. Al 25 jaar thuis in de wereld van het debat levert haar ervaring de deelnemers inzichten, volop oefening en handige foefjes op wanneer ze het gesprek aangaan. Of dat nu aan de vergadertafel is, bij onderhandelingen of tijdens een voordracht.
Werkwijze: In haar coachstijl is Joyce analytisch, invoelend en intuïtief, soms confronterend, in contact en eerlijk. Ze kijkt naar wat er gebeurt en wat iemand nodig heeft om effectief gedrag in te zetten. Joyce maakt ruimte voor diepgang en reflectie, zodat je zelf gaat zien welke oplossingsrichtingen je in handen hebt.

De Oneliner van Joyce:

“Je eigen wijsheid is er al, je hoeft deze alleen maar te voelen.”

Werkgebied: Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland.

Stuur een email naar Joyce

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.