JOYCE DIELEMAN

Specialisaties:
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Communicatie: gesprekstechnieken, presenteren, overtuigen, reageren
  • Empowerment ofwel het (her)vinden van je eigen kracht
Methodieken: Joyce begeleidt intervisie voor groepen, waarbij ze verschillende werkvormen gebruikt, afhankelijk van de vraag die er ligt. Het kan gaan over anders omgaan met cliënten, effectieve manieren van leidinggeven, helderder communiceren op de werkvloer of beter omgaan met stress.

De kracht van intervisie is dat je aan de hand van zelf ingebrachte casuïstiek inzicht krijgt in je eigen handelen. Door open vragen van de deelnemers ontdek je je eigen overtuigingen en barrières op bepaalde punten. Dankzij deze inzichten krijg je vat op de verandermogelijkheden die jij in handen hebt. Je zult merken dat je je eerder bewust wordt en dat je in staat bent om andere resultaten te boeken.

Registraties: NOvA-gecertificeerd.
Ervaringen: NOvA-gecertificeerd.
Registraties: NOvA-gecertificeerd.
Werkwijze: De bijeenkomsten vinden plaats in mijn rustige intervisieruimte. In een veilige setting waar al het besprokene binnenskamers blijft, bespreken we twee à drie casussen. Deze zijn ingebracht door de deelnemers en de groep kiest welke behandeld worden. Afhankelijk van het soort vraag is er ruimte voor diverse vraagtechnieken, socratische gesprekken, werken met metaforen en praktisch toepasbare tips. Gesprekstechnieken, luistervaardigheid en reflectie zijn hierbij de belangrijkste instrumenten.
Referenties: “Wat mij vooral bijblijft is de openheid, voor mij is dat niet vanzelfsprekend. Ik heb ervan geleerd.”

“De prettige en ongedwongen sfeer en de input van collega’s die een luisterend oor bieden. Bij mij leidde dat tot het beter stellen van grenzen en het makkelijker afstand kunnen nemen van cliënten.”

De Oneliner van Joyce:

“Je eigen wijsheid is er al, je hoeft deze alleen maar te voelen.”

Werkgebied: Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland.

Stuur een email naar Joyce

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.