JEANNETTE VAN BRAGT

Specialisaties:
  • Positionering als professional
  • Carrière planning, persoonlijke ontwikkeling
  • Communicatie en Leiderschap
  • Burn-out/ energie management/ balans
  • Omgaan met veranderingen
  • Levensfaseproblematiek
Methodiek: Afhankelijk van de persoon en vraag zet ik methoden en technieken in die op dat moment het beste van toepassing zijn.Denk aan het omgaan met normen, overtuigingen en patronen, kernkwadranten, met een systemische bril kijken naar situaties, werken met het onbewuste, Acceptance Commitment Therapy (ACT) etc.

Diepgang met hier en daar ook juist de lichtheid door een creatieve werkvorm.

Registraties: NOBCO Senior Practitioner, LVSC Supervisor.
Bijzonderheden: Mijn professionele wortels liggen in de geneeskunde met vele jaren ervaring als Specialist Ouderengeneeskunde, hetgeen ik gebruik in mijn werk als Coach/begeleider. Trots en dankbaar maak ik gebruik van mijn expertise die ik heb opgedaan in al die jaren.
Werkterrein: Ik richt me met coaching op de professional, met een vraag rondom eigen ontwikkeling en werk gerelateerde vragen.

Mooie ontwikkeling hoe steeds meer organisaties expliciet aandacht besteden aan het vorm geven van het lerend vermogen van de organisatie. Zeker in deze hectische tijd is stilstaan van zoveel meerwaarde, voor behoud personeel, bevorderen gezondheid, behouden/ verhogen kwaliteit.

Werkwijze: Ik sta met je stil om verder te komen.
Als coach heb ik de rol als klankbord, ondersteuner, begeleider van jouw proces.
Kernwoorden die bij mij passen: verbinding, rust, aandacht, zorgvuldigheid, deskundig, snel tot de kern, diepgang, creatief, energie, bekrachtigend.
Samen zoeken we de diepgang die nodig is om de beweging te maken die je wenst. Vanuit kracht en doelgericht, gericht op ontwikkeling. We weten beiden niet wat de route is, we gaan op onderzoek uit en zien verassende resultaten. Ik luister actief, breng rust, zet vaak jouw woorden om in beeld, maak gebruik van theoretische modellen om inzicht in jouw handelen te vergroten.
Coaching vergroot bewustzijn en verantwoordelijkheid.

De Oneliner van Jeanette:

“Leren en ont-wikkelen, datgene wat ingewikkeld is uit de knoop halen. Ik ben zó overtuigd van de meerwaarde van blijven leren en ontwikkelen, van reflectie en stilstaan in de hectiek om vervolgens weer een stap te kunnen zetten.”

Werkgebied: Noord-Brabant/ Limburg.

Stuur een email naar Jeanette

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.