JOHN BRAAM

Specialisaties:
  • Leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Hoe begeleid ik mijn mensen.
  • Persoonlijk leiderschap. Hoe ga ik om met mijn eigen emoties en belemmeringen. Wat vind ik zinvol en juist niet.
  • Burn-outklachten. Hoe voorkom ik een burn-out of kom ik na een burn-out weer goed aan het werk.
  • Hoe krijg ik ook een goede klik met mensen waar ik nu stroef mee communiceer.
  • Carrière en Loopbaan. Welke dingen vind ik leuk en wat lukt mij goed of juist niet.
Werkterrein Managers, teamleiders, professionals, directieleden en ondernemers van kleine tot middelgrootte ondernemingen.
Methodiek: Met mijn eclectische achtergrond en opleiding kies ik uit verschillende tools, technieken en theoretische kaders om jou effectief te ondersteunen. Vanuit een inlevende en ondersteunde houding geeft ik een individuele begeleiding op maat, waarbij ik je aanmoedig om jouw eigen antwoorden te ontdekken.
Registraties: Senior Practitioner bij NOBCO|EMCC

Disc trainer

Publicaties:
Bijzonderheden: Mijn achtergrond ligt in de techniek, chemie, ICT en bestuurlijke informatica. Ruim 25 jaar heb ik als manager gewerkt bij verschillende laboratoria en adviesbureaus. Vanuit de techniek heb ik mij steeds verder ontwikkeld en werk ik inmiddels al zo’n 15 jaar als coach en sparringpartner.
Ik sluit heel goed aan bij jonge 20-ers en bij 55+ers.
Werkwijze:

In het eerste gesprek bepalen we samen of het voldoende klikt. Het coachtraject start alleen als wij er allebei vertrouwen in hebben en als wij samen een veilige en ongedwongen sfeer creëren.

Elk traject begint met het bepalen van jouw doelen. Wat wil je bereiken? Door de vragen die ik je stel wordt dat steeds duidelijker en concreter. Flexibiliteit en maatwerk in het traject is belangrijk.

De Oneliner van John:

“Ontdek je eigen kracht
en benut deze ten volle.”

Werkgebied: Apeldoorn, Deventer

Stuur een email naar John

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.