MIRJAM VISSER-VAN LIEMT

Specialisaties: Chronische stress management en veerkrachtontwikkeling bij burn-out en overspanning.

Persoonlijke ontwikkeling en groei aan de hand van het onderzoeken van familiedynamiek en het Enneagram.

Helen van binnenuit op een diep, instinctief niveau van het brein van ( traumatische) blokkades. Daar waar weten ophoudt en voelen begint.

Somatisch Onvoldoende Verklaarde Klachten( SOLK).

Acceptance en Commitment Therapie( ACT).

Werkterrein Mirjam werkt als chronische stresscoach en psychosomatisch fysiotherapeute.
Methodiek: Mirjam werkt met een directieve vorm van kennisoverdracht: kennis maakt immers macht. Het blijkt zeer effectief te zijn om kennis te vergaren over hoe het proces van roofbouw werkt en hoe daarmee om te gaan.
Ook maakt zij een psychofysiologische herstelmeting middels biofeedback om te bepalen en inzichtelijk te maken hoe het gesteld is met het herstelvermogen van hoofd en lijf.Daarnaast hanteert zij de socratische narratieve dialoog om het proces van persoonlijke ontwikkeling en groei te begeleiden.
Registraties: NOBCO, partnercoach CSR, psychosomatisch fysiotherapeute (NFP), Brainspot-therapeute (www.brainspotting.nl), BIG Registratie.
Publicaties: Klein maar fijn, over kleinschaligheid en werkgeluk (2015), ISBN 978-94-6203-895-0.
Bijzonderheden: Mirjam heeft een zeer ruime ervaring in het menskundige domein via haar meer dan 30 jarige ervaring in de fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie.
Werkwijze: Zij werkt op een empathische en uitnodigende manier om het proces van verandering in jezelf richting te geven. Daarnaast vraagt zij een open en nieuwsgierige werkhouding van de client. “ Zo ben ik nou eenmaal bestaat wat haar betreft niet”.

De Oneliner van Mirjam:

“Blijvende verandering begint waar weten overgaat in voelen en doen”

Werkgebied: Kudelstaart/Aalsmeer.

Stuur een email naar Mirjam

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.