MARIEKE LANGENBERG

Specialisaties: Loopbaan- en managementcoaching, (persoonlijk) leiderschap, samenwerking & communicatie, werkgeluk, teamontwikkeling, arbeidsmarkt en ondernemerschap.
Werkterrein Medewerkers, managers, professionals en ondernemers die een stap willen zetten in hun professionele ontwikkeling, in hun bestaande óf een nieuwe werkkring.
Methodiek: Divers; afhankelijk van de persoonlijke vraag en behoefte van de client, praktisch en toepasbaar, en altijd maatwerk.
Registraties: Register Loopbaanprofessional bij Noloc (www.noloc.nl).
Publicaties: Klein maar fijn, over kleinschaligheid en werkgeluk (2015), ISBN 978-94-6203-895-0.
Bestellen bij Bol.com.

Marieke’s blog. Vele artikelen: https://www.adviesinverandering.nl/actueel/

Bijzonderheden: Zeer ervaren coach/trainer, > 25 jaar ervaring, mentor voor startende (loopbaan-) coaches bij branchevereniging Noloc. Onderzocht aan de Erasmus Universiteit het onderwerp werkgeluk. Gespecialiseerd in positieve psychologie en in 2019 opgeleid tot Positief Psychologisch Professional.
Werkwijze: Marieke helpt zowel individuele medewerkers als groepen met vragen rondom werkgerelateerde verandering. Ze coacht, begeleidt, adviseert, spiegelt, netwerkt en traint – zolang het maar bijdraagt aan vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk.

Haar werkaanpak kenmerkt zich door het inzetten van hoofd, hart én handen. Zij koppelt bedrijfskundige kennis van organisatie- en veranderprincipes aan een goed gevoel voor belangen en emoties en voor wat mensen in beweging brengt. Bovendien houdt zij van een “hands-on” aanpak; haar werkwijze is altijd resultaatgericht, praktisch en concreet en zij is helder, straight-en-recht door zee.

Steekwoorden: transparantie, humor, integriteit en zorgvuldigheid, zakelijkheid en vertrouwen. Marieke werkt vanuit de overtuiging dat mensen van nature neigen naar ontdekken, leren en ontwikkelen. Zij werkt vanuit de Positieve Psychologie van Martin Seligman en kijkt altijd naar dat wat er al is, wat kan, lukt en goed gaat; van daaruit op zoek naar groei & verbetering! Immers: Organisaties veranderen als mensen leren.
Tot slot is zij een ondernemer-pur-sang en een echte netwerker.

De Oneliner van Marieke:

“Veranderen met hoofd, hart en handen”

Werkgebied: Midden-, Noord- en Oost-Nederland (kantoor: Deventer).

Stuur een email naar Marieke

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.