JOHN JAMIN

Specialisaties: Een bewuste en effectieve opstelling op de werkplek. Gezonde energiebalans, leren omgaan met stress. Leren omgaan met emoties van jezelf en van de ander en hoe je verbinding kan maken tussen je hoofd en je hart. Leren omgaan met je innerlijke kracht, verbreden en verdiepen en verbinden van jouw talenten, kwaliteiten en waarden.
Werkterrein Iedereen is welkom, zoekers, solistische professionals, managers, leidinggevenden.
Methodiek: John gebruikt verschillende werkmethoden. Hij laat je nadenken over de verschillende situaties en welke keuzes je daarin maakt. Jouw situatie helder te krijgen en nieuwe oplossingen te ontdekken voor een vitaler (werk) leven. John zorgt in de sessies voor veiligheid en vertrouwen. Zoeken naar wat jouw kracht is.
Registraties: Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)
Publicaties: N.v.t.
Bijzonderheden: John heeft veel ervaring in het begeleiden, motiveren en ontwikkelen van mensen. Ervaring in diverse rollen, zoals counselor, coach, trainer, manager en vertrouwenspersoon. Hij begeleidt mensen om een volgende stap te zetten in hun werk- en privé-omgeving.
Werkwijze: John is praktisch ingesteld en vertaalt gemakkelijk de theorie van een methodiek of analyse naar de praktijksituatie van de coachee.
Categorieën: Individuele Coaching: Balans werk/privé – Duurzame inzetbaarheid – Loopbaanbegeleiding – Persoonlijk Ontwikkelbudget – Persoonlijke effectiviteit – Stress, burn-out en vitaliteit – Zingeving en bezieling

De Oneliner van John:

“Waar je mensen bij elkaar brengt ontstaat inspiratie.”

Werkgebied: Dordrecht, Rotterdam, Breda en Utrecht

Stuur een email naar John

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.