HENK-JAN TROMP

Specialisaties: Henk-Jan is gespecialiseerd in coaching rondom:

  • Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Hoe word / blijf ik stevig staan, vergroot ik mijn impact en ontwikkel ik zelfvertrouwen?
  • Leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Wat doe je als het spannend wordt?
  • Loopbaanvraagstukken. Past deze organisatie bij mij? Of wat heb ik zelf te doen?
  • Burn-out en stress. Hoe kom ik weer in een goede energiebalans?
  • Leren omgaan met emoties van jezelf en van de ander en hoe je verbinding maakt tussen hart en hoofd.
Werkterrein Leidinggevenden, managers, hoger opgeleide professionals, ondernemers.
Methodiek: Henk-Jan heeft ruim 15 jaar ervaring als coach in de profit- en non-profit sector. Hij weet hoofd- en bijzaken te scheiden.  Henk-Jan weet in coachtrajecten focus aan te brengen en gericht te werken aan beweging en resultaat. Henk-Jan is onderzoekend, analytisch en biedt praktische oplossingen.
Registraties:
  • NOBCO EIA Gecertificeerd Senior Practitioner Coach.
  • Gecertificeerd ODIN Development Compass (ODC) practitioner
Publicaties: Blog-schrijver:

Bijzonderheden: Vanuit zijn achtergrond in Hotellerie Facility management en de reisbranche weet Henk-Jan een sfeer te creëren waarin je je welkom en ontspannen voelt. Dat maakt het werken aan complexe vraagstukken makkelijker en toegankelijker.
Werkwijze: Henk-Jan gaat graag het goede gesprek aan en weet snel samen tot verdieping te komen. Hij maakt gebruik van een groot scala aan instrumenten en technieken, aangepast aan jouw vraag en situatie. Zijn insteek is altijd de volgende stap die jij in je carrière en leven wilt zetten.
Categorieën: Individuele Coaching: Balans werk/privé – Duurzame inzetbaarheid – Leiderschapsontwikkeling – Loopbaanbegeleiding – Persoonlijk Ontwikkelbudget – Persoonlijke effectiviteit – Stress, burn-out en vitaliteit – Zingeving en bezieling

De Oneliner van Henk-Jan:

“Be the change you want to see in the world (Ghandi).”

Werkgebied: Gelderland, Overijssel, E-coaching.

Stuur een email naar Henk-Jan

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.