JELLE WESTENDORP

Specialisaties: Binnen teams de teamcommunicatie en het teamgedrag zichtbaar en bespreekbaar maken.

Teams begeleiden in de thema’s persoonlijk leiderschap, stress, conflicten, elkaar aanspreken.

Met teams op ‘reis’ naar effectiever en gezamenlijk doelen halen en resultaten leveren. Persoonlijk-ontwikkelingsgericht, dan weer teamgericht of inhoudelijk-werk gericht. Ik voeg me in de relevante behoefte van het moment en werkt in overleg vernieuwende interventies uit.

Methodieken: Een opdrachtgever met het doel voor ogen en de belemmeringen in zicht ervaart bij mij originaliteit in het meedenken naar de oplossing.

  • Insights Discovery (zelfinzicht, persoonlijke effectiviteit, teamgedrag, stressgedrag, team communication charter, feedforward, conflicten)
  • SWOT analyse mbv ‘weg naar de toekomst’
  • Teaminzicht obv Kwaliteitenspel
  • Je leren uitspreken d.m.v. ‘ask & tell’ vragen
Registraties: NOBCO/EMCC Master Coach.
Ervaringen: Zeer ruime ervaring met teaminterventies o.b.v. Insights Discovery methode in diverse branches. Ervaring met teamsgewijze afdelingsplan ontwikkeling in MBO onderwijs.

Teaminterventies ontwikkeld voor leiderschapstrajecten.

Werkwijze: Misschien klassiek maar toch: organisatie intake met manager of directie, bezoek op de werkvloer, interviews met sleutelpersonen, ontwerp van programma i.s.m. leidinggevende en sleutelpersonen. De teamdag is van het team en waar het programma werkt bereiken we resultaten, waar het niet (meer) werkt doen we wat dán nodig blijkt. We evalueren, maken een plan voor een vervolg en rapporteren de observaties indien relevant.
Referentie: BD-Kiestra; ROC Friese Poort; Neopost BV; WAVIN; Hanze Hogeschool.

De Oneliner van Jelle:

“Met inzicht in jezelf en inzicht in de ander ben je meer in staat onderling af te stemmen om samen resultaat te bereiken.”

Stuur een email naar Jelle

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.