JACQUELINE SCHOLTES

Specialisaties: Jacqueline is gespecialiseerd in talentontwikkeling en het bevorderen van persoonlijke groei in je carrière.
Voor wie: Voor mensen die hun sporen in het bedrijfsleven al hebben verdiend, een team of projecten aansturen. Voor mensen die op zoek zijn naar een goede sparringpartner in hun zoektocht naar meer persoonlijke ontwikkeling.
Methodiek: Jacqueline maakt gebruik van een rijk scala aan methodieken die allen gericht zijn op het verder ontwikkelen van jouw talenten.
Registraties: NOLOC
Publicaties:
Bijzonderheden: Jacqueline werkt vanuit een mooie plek in Rhenen. Ze houdt van duidelijkheid, resultaat en structuur. Ze heeft jaren als HR manager gewerkt in een groot ICT bedrijf en kent de werkvloer als geen ander.
Werkwijze: Jacqueline zegt hierover: Het is mijn taak om samen met jou de mogelijkheden te analyseren en te ontdekken wat echt belangrijk is en te zorgen dat je je eigen weg in vrijheid blijft volgen.

De Oneliner van Jacqueline:

Iedereen verdient het gelukkig te zijn in zijn werk.

Werkgebied: Gelderland en Utrecht

Stuur een email naar Jacqueline

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.