JEANNETTE WALLERBOS

Specialisaties: Jeannette is gespecialiseerd in:

  • Bevorderen van Persoonlijke effectiviteit
  • Verbeteren van communicatie
  • Krachtiger positioneren
  • Toepassen van situationeel leiderschap
Werkterrein Iedereen die open staat om aan zichzelf te werken.

In principe iedere functie; van (productie)medewerker tot directeur-eigenaar. Veel ervaring met technisch hoger opgeleiden en management.

Methodiek: Als coach is Jeannette toegankelijk en betrokken. In gesprekken komt ze snel tot de kern. Haar karakter is te typeren als sensitief, vindingrijk en dynamisch, maar ook kritisch, confronterend en doelgericht. Ze is vooral gericht op het hier en nu en maakt o.a. gebruik van rollenspellen, waarin situaties worden nagebootst uit situaties van de coachee. Ze past diverse methodieken, modellen en analyses toe om de coachee inzicht en houvast te geven.
Registraties: Afgestudeerd Drama Docent.
Publicaties: Geen
Bijzonderheden: Jeannette is van origine docent drama en werkt vanaf 2001 als trainer en coach. Sinds 2007 is zij ook assessor. Zij heeft zowel ervaring met profit als non-profit organisaties, diverse branches en bedrijfsculturen.
Werkwijze: Jeannette is praktisch ingesteld en vertaalt gemakkelijk de theorie van een methodiek of analyse naar de praktijksituatie van de coachee.

De Oneliner van Jeannette:

“De kwaliteit van je bewustzijn op dit moment is bepalend voor de toekomst, die uiteraard uitsluitend in het nu kan worden ervaren”

Werkgebied: regio Oost Nederland – Achterhoek en Twente

Stuur een email naar Jeannette

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.