OSCAR WILDSCHUT

Specialisaties: Leiderschapsontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Authenticiteit, persoonlijke kracht, zingeving en invullen van positie en rol.

Persoonlijke en zakelijke effectiviteit.

Omgaan met tegengestelde belangen.

Voor wie: Junioren, medioren, senioren, leidinggevenden, specialisten die aan de slag willen met de eigen ambitie.
Methodiek Ik zet je aan het werk! Dat kan bestaan uit opdrachten, boeken, tests etc. Ik geloof dat verandering ontstaat door je dingen te realiseren, anders te gaan bekijken én vooral anders te gaan doen.

De coaching kan gaan over positie, rollen, authenticiteit, persoonlijke kracht, karaktereigenschappen, communicatie, assertiviteit, keuzes, zingeving, werk/privé balans, etc.

Registraties: NOBCO/EMCC-NL Practitioner Coach
Publicaties:
Bijzonderheden: Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam als leiderschapscoach en een man van de praktijk. Ik durf alle onderwerpen aan waar jij mee komt.
Ik beschik over een brede achtergrond en heb als manager gewerkt binnen grote bedrijven (KLM, Toshiba, Robeco) en de overheid.
Werkwijze: Vanuit praktijkcases werken we samen aan de zaken die er toe doen. Soms confronterend, soms vooral inzichtelijk, maar altijd met een breed scala aan routes en opties die uitdagende keuzes geven.

De Oneliner van Oscar:

“Als je bereid bent je mouwen op te stropen ben je bij mij aan het juiste adres!”

Werkgebied: regio Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Gouda.

Oscar coacht ook in de Engelse taal.

Stuur een email naar Oscar

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.