HENNIE DE KLER

Specialisaties: Hennie is gespecialiseerd in:

  • Communicatie en Persoonlijke Effectiviteit: assertiviteit,  persoonlijk leiderschap, emotie- en conflictmanagement.  Balans werk en privé, herstel en onderhoud.
  • Startende leidinggevenden /Vrouwelijke managers.
  • Loopbaan (her-)oriëntatie.
  • Milennials.
Voor wie: Ieder die aan de slag wil met verbeteren van de kwaliteit van zijn of haar leven. Waar je werkt en hoe, maakt niet uit, welkom!
Methodiek: Jouw vraag is mijn richtsnoer.  Tijdens een gesprek zal ik luisteren, spiegelen, confronteren, reflecteren, analyseren en structureren, dit alles gekruid met betrokkenheid, integriteit en een stevige snuf humor.  Jouw ontwikkelvraag staat centraal, die bepaalt mijn aanpak,  zo dat jij weer kunt floreren. Ik heb een goed gevuld methodiekenkoffertje, daar zit altijd iets passends in. De ene keer kan dat sterk resultaatgericht uitpakken, een andere keer bewandelen we eerst wat omwegen want naast het gebaande pad bloeit ook van alles. Zo wordt je perspectief verrijkt om toe te voegen aan je coachvraag.
Accreditaties: NOBCO/EMCC Senior Practitioner ®

Gecertificeerd DISC TTI gedrags- en drijfveerprofielen en EQtest.

Publicaties: Tijdschrift voor Coaching, casebespreking, 2006, nr. 1

Verbaal Judo. Nooit meer met je mond vol tanden. Uitgeverij Thema, maart 2013.  ISBN: 978 90 5871 660 6

Klaar voor de start. Uitgeverij Haystack, oktober 2020. EAN: 9789461264053

Hoe ga je om met verandering?

Bijzonderheden: Hennie werkt vanaf 1998 als coach, trainer, (interim-) en projectmanager. Haar achternaam geeft een hint: ‘de Kler’ was oorspronkelijk: ‘le Clair’, het licht. Haar kracht ligt in licht te laten schijnen op de ontwikkel-mogelijkheden van de coachee. Want vanuit inzicht kan je de volgende stap gaan maken en daarmee je leven ook wat lichter.
Werkwijze: Tussen de gesprekken door is er altijd een gerichte opdracht voor toepassing en toetsing in de praktijk. Het laatste gesprek wordt mede afgesloten met bespreken van het leerverslag.

Stuur een email naar Hennie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Hennie:
“Sterk in mens-ontwikkel-werk”

Werkgebied: regio Randstad

Werkplek van Hennie.