JACOBA VAN EGMOND

Specialisaties: Jacoba is gespecialiseerd in:

*       Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en leiderschapsontwikkeling,

*       Management-coaching,

*       (Her) vinden van balans werk en privé,

*       Leren omgaan met emoties,

*       Effectief communiceren en persoonlijke effectiviteit.

Voor wie: Leidinggevenden en professionals die zichzelf willen verbeteren en meer plezier uit hun werk en leven willen halen, bij levensfase- en loopbaanvraagstukken, beter willen omgaan met de druk en eisen vanuit je omgeving, energieker voelen, buiten de gebaande paden treden, onverwerkte zaken die in de weg staan verwerken of beter omgaan met stress.
Methodiek: Jacoba zal werken met het verhelderen van overtuigingen, beelden en emoties. Dat kan via het doen van Opstellingen, inzet van voice dialogue en associatieve technieken.
Accreditaties: EMCC/NOBCO European Master Practitioner Coach,

BarOn EQ-i licentiehouder,

Register Psychosynthese en Imaginatie Coaches en Councellors.

Publicaties: Moderating factors of the Van Egmond Coachings Model, artikel geschreven met Johan Bouwer, International Coaching Psychology Review, 2012
Bijzonderheden: Jacoba is tevens docent, trainer en supervisor aan de Post-HBO Beroepsopleiding tot coach Practitioner van de Alba-academie
Werkwijze: Kennismaking om te zien of er een match is. Werken vanuit coachvraag en doelen. Indien gewenst driegesprek met leidinggevende. Ze richt zich op groei en versterking van je eigenwaarde, identiteit en overtuigingen, zodat je je persoonlijke missie en doelen in het leven gaat realiseren. Met ruimte voor lichtheid, speelsheid en humor. Ondersteund met methodieken die bij jou passen.

Stuur een email naar Jacoba

De oneliner van Jacoba:

“Gebruik je hoofd, volg je hart”

Werkgebied: Regio Zuid-Holland.