Zingeving (1) – Inleiding

José Mark

Elke coachaanvraag die binnenkomt bij CoachNetwerk is anders. Toch is er één element dat in elke coachvraag terug komt en dat is persoonlijke Zingeving: de onderliggende motivator voor ieders eigen behoefte aan groei en ontwikkeling.

De coaches van CoachNetwerk hebben een grote schat aan ervaring in het doorgronden van persoonlijke zingeving met hun cliënten. We hebben er op onze website een serie artikelen over verzameld die we graag bij je onder de aandacht brengen, verdeeld over 4 – allemaal even belangrijke – pijlers:

  • De behoefte tot het meer optimaal benutten van je eigen potentieel;
  • Het opbouwen en versterken van gezonde patronen die jou in je leven ondersteunen;
  • De diep gevoelde ervaring van verdieping en inspiratie in je werk en leven;
  • En de durf om te werken en te leven vanuit jouw persoonlijke waarden.

Wanneer Zingeving voor jou een aandachtspunt is, is het handig om te  bepalen welke pijler je als eerste beter wil ondersteunen. Begin daarom eerst met het invullen van de QuickScan om te zien hoe jij “scoort” op elk van deze 4 pijlers. Daarna kun je samen met ons kijken welke coaching je daarbij kunt gebruiken.

Het invullen van de QuickScan is gratis: Kijk op onze Infographic over Zingeving.

Bel of mail ons: contact@coachnetwerk.nl, 085 – 060 36 36.

Waar wil jij aan werken? Vul ons Coachaanvraagformulier in.