Intervisie (4) – Leergang Intervisie

José Mark

“Ja, wij hebben wel Intervisie gedaan maar dat verwaterde op een gegeven moment helemaal”. Ik kan je exact vertellen waarom en ook hoe je ervoor zorgt dat Intervisie een levend instrument blijft in de organisatie. Deze weken een kleine serie over de mogelijkheden en effecten van Intervisie!

Intervisie is één van de krachtigste instrumenten om een lerende organisatie levend en boeiend te houden. Juist daarom is het cruciaal om er aandacht en energie in te steken door een uitstekende begeleiding – niet alleen van de bijeenkomsten zelf maar ook van de voor- en nabereiding van die bijeenkomsten. Dat kun je doen door een externe begeleider in te huren óf om te investeren in een gedegen Leergang voor het Begeleiden van Intervisie. Hoe zet je een groep op, hoe selecteer je de onderlinge leden, hoe bereidt je de deelnemers steeds weer voor, hoe zorg je ervoor dat er nieuwe cases worden aangedragen, hoe houdt je elke bijeenkomst interessant en leerzaam, hoe zet je de deelnemers aan tot continue ontwikkeling, hoe voorkom je dat bijeenkomsten verwateren tot werkoverleg, hoe laat je de groep ontwikkelen in reflectieve vaardigheden en onderlinge feedback en nog veel veel meer: je leert het in onze 4-daagse Leergang Faciliteren van Intervisie. Speciaal voor HR of andere professionals die zich willen inzetten voor het professioneel begeleiden van Intervisie in hun organisatie.

Informeer gerust over de mogelijkheden om deel te nemen aan de Leergang.

Bel of mail ons: contact@coachnetwerk.nl, 085 – 060 36 36.

Voor alle andere artikelen over Intervisie kijk je op onze website: https://coachnetwerk.nl/tag/intervisie/.

Waar wil jij aan werken? Vul ons Coachaanvraagformulier in.