Intervisie (1) – Kennisdeling als basisprincipe

José Mark

Kennis is macht: wanneer in een organisatie kennis en ervaring niet wordt gedeeld ontstaat een remmende werking op succes en resultaat. Hoe zorg je voor gestructureerde continuïteit? De komende weken een kleine serie over Intervisie!

Iedere professional krijgt op een bepaald moment te maken met de remmende werking van zijn of haar eigen succes. Wanneer de zaken op de rit zijn, de uitdagingen goed worden gemanaged en de opdrachten lekker lopen, komen we in een zekere routine. Om juist dan – fris en open voor feedback – te blijven werken aan de eigen ontwikkeling, is een uitdaging op zich! Dat geldt ook voor teams en uiteindelijk voor de hele organisatie. Kennis en ervaring moet worden gedeeld om zich te kunnen vermeerderen en te ontwikkelen naar innovatie.

Jules van Berlo, directeur van Claassen Molenbeek & Partners biedt zijn partners Intervisie aan via CoachNetwerk: “Intervisie is voor ons een van de instrumenten om te zorgen dat kennis en ervaringen worden gedeeld. Een deskundige begeleiding waarborgt dat de echte leermomenten boven water komen.

Bel of mail ons: contact@coachnetwerk.nl, 085 – 060 36 36.

Voor alle andere artikelen over Intervisie kijk je op onze website: https://coachnetwerk.nl/tag/intervisie/.

Waar wil jij aan werken? Vul ons Coachaanvraagformulier in.