Communicatie en coaching, doen! (5)

José Mark

Coaching voor het doorbreken van ineffectieve patronen in communicatie

Bij vragen zoals ‘Hoe komt het dat ik mijn team niet in beweging krijg’ of ‘Wat is er voor nodig om mijn boodschap helder over te brengen aan de Raad van Bestuur?’, is coaching een uitstekend instrument om onbewust ingesleten patronen in communicatie goed onder de loep te houden en te zoeken naar nieuwe wegen.

Wanneer je onze serie over Communicatie hebt gelezen, wil je wellicht een aantal patronen doorbreken die de kwaliteit van je communicatie kunnen verbeteren.

Het is prettig om met een professional te onderzoeken waar je winst kunt behalen in de kwaliteit van je communicatie op de werkvloer. Het is behoorlijk ingewikkeld om zelf je blinde vlek te ontdekken en alternatief gedrag aan te leren.

Samen met een professional onderzoeken welke patronen er te ontdekken vallen en met de juiste tools en inzichten kom je tot verstrekkende resultaten. Hierdoor zal je stijl van communiceren aanzienlijk verbeteren waarbij je zelfvertrouwen navenant mee ontwikkelt. Door je zakelijke communicatie en zichtbaarheid te vergroten, groeit immers de impact die je maakt en dat zal jou en je carrière ontzettend goed doen.

Bel of mail ons: contact@coachnetwerk.nl, 085 – 060 36 36.

Voor alle andere artikelen over Communicatie kijk je op onze website: https://coachnetwerk.nl/tag/communicatie/.

Waar wil jij aan werken? Vul ons Coachaanvraagformulier in.