Even stilstaan en de balans opmaken

José Mark

De balans opmaken op de vingers van één hand

Bij belangrijke overgangsmomenten, zoals bij Oud & Nieuw of juist in hectische tijden, maken we graag even een pas op de plaats om de balans te kunnen opmaken. Vragen stellen als: waar staan we nu en hoe kijken we terug op de afgelopen tijd? Vragen die je letterlijk op de vingers van één hand kunt (s)tellen:

Duim: Waar zijn we trots op en blij mee?

Wijsvinger: Welke route hebben we nu al gelopen?

Middelvinger: Waar hadden we een hekel aan en wat was vervelend?

Ringvinger: Waar lag overduidelijk ons commitment?

Pink: Waar zijn we nog klein in en wat willen we verbeteren?

Ook in deze onzekere tijden zijn er voldoende mooie resultaten te benoemen en zaken waar we blij mee zijn.  Door stil te staan ontvouwt zich wellicht een nieuwe route en komt een nieuw commitment naar voren. Pak je hand en maak de balans op!

Waar wil jij aan werken? Vul ons Coachaanvraagformulier in.