Interview in HR&Business me NOC*NSF en CoachNetwerk

We willen je graag opmerkzaam maken op het professionele maandblad HR&Business. Het is een gratis uitgave die vol staat met praktische en handige artikelen, columns en informatie. Wij lezen het graag, omdat het een zinnige verbinding aanbrengt tussen de taken van HR en de wijze waarop dit bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van Business.

In het nieuwste nummer staat een interview tussen CoachNetwerk en het NOC*NSF. Wij werken al jaren samen om de ontwikkeling van de eigen medewerkers van het NOC*NSF te stimuleren en in dit artikel legt Nathalie Vinke van het NOC*NSF uit wat ze vooral zo waardeert aan onze samenwerking.

We willen je zeker uitnodigen om het interview te lezen en willen je ook zeker aanraden om een abonnement te nemen op HR&Business. We hebben je het nieuwste nummer via HR&Business toegestuurd. Mocht je het echter niet hebben ontvangen, of wil je een gratis abonnement dan kun je dat hier aangeven: http://hrbm.nl/gratis-abonnement/

Download het artikel, klik hier (PDF).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie