MARCEL JANSEN

fo@coachnetwerk.nl”>marcel.jansen@coachnetwerk.nl

Doelgroep: Binnen de volgende branches heeft Marcel veel ervaring in het opstarten van en begeleiden naar volwassenheid van intervisiegroepen:

  • ICT
  • (gemeentelijke) Overheid
  • Persoonlijke dienstverlening
  • Zakelijke dienstverlening
  • Zorg
Werkwijze: Op enthousiaste en professionele wijze helpt Marcel intervisiegroep(en) op te starten en te coachen naar zelfsturende intervisiegroepen.

Opdat de intervisiegroep zich open (transparant) op stelt en de deelnemers elkaar ook feedback geven speelt veiligheid en vertrouwen een grote rol in zijn intervisiegroepen.

Marcel beschikt over de kennis van en de ervaring met een groot aantal intervisie methodieken en zorgt daarvoor dat precies die methodiek gebruikt wordt die past bij de casus en de intervisiegroep.

Bijzonderheden: Deelname aan een intervisie groep is vrijwillig echter niet vrijblijvend. Een intervisiegroep gaat met elkaar het commitment aan m.b.t. aanwezigheid op de bijeenkomsten en het actief participeren van alle deelnemers mede door het inbrengen van eigen recente casussen.

Gebruikelijk is om ongeveer vijfmaal per jaar als intervisiegroep bij elkaar te komen (natuurlijk afhankelijk van de behoeften van de groep). Na afloop van elke bijeenkomst maakt iedere deelnemer een reflectieverslag.

Stuur een email naar Marcel

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Marcel:

“Beweging creëren in denken, voelen en doen”.

Werkgebied: regio provincie Utrecht en omstreken.