CHARLOTTE WOUT

Specialisaties: Charlotte wekt met allerhande teams die een ontwikkelvraag hebben, beter willen samenwerken en communiceren.

Daarbij zet zij onder andere in

  • Positive Inquiry/The Work: feedback geven aan elkaar vanuit een aanpak, die zowel fundamenteel, praktisch als zeer doeltreffend is. “Van werkstress naar werkplezier met het team”.
  • Transformational Presence & Leadership: Het raadplegen van de verborgen intuïtieve kennis aanwezig bij alle teamleden.
  • Enneagram: Door inzicht te verkrijgen in de diepere beweegredenen van elk teamlid kun je succesvoller samenwerken met elkaar en krijg je ook zicht op ieders kwaliteiten.
Methodieken/Werkwijze: Vanuit haar ervaring opgedaan in diverse rollen als professional, manager, directeur en bestuurder in het bedrijfsleven en daarbuiten, faciliteert Charlotte teams in vraagstukken rondom beter samenwerken en communiceren.

Waarom? Omdat effectief samenwerken loont: het is hèt businessmodel achter succesvolle organisaties. En het creëren van een organisatie, die wèl werkt, ligt binnen een ieders handbereik.

Wat? Teamleden, die dichtbij zichzelf kunnen blijven zijn niet alleen vele malen effectiever en succesvoller. Zij houden ook meer energie over, creëren werkplezier i.p.v. werkstress en zijn in staat zijn om hun innerlijke wijsheid, helderheid en kalmte als kompas in te zetten voor het zien van het grotere geheel.

Hoe? Door teamleden inzicht te bieden in hoe ze individueel en als collectief belemmerende patronen en overtuigingen weg kunnen nemen en hoe zij door meer te laten, meer voor elkaar krijgen met elkaar.

Mijn aanpak: Ik maak zaken graag simpel, helder en eenvoudig en doe dit door teams mee te nemen naar de kern van de zaak. Vanuit zachtmoedige wijsheid, aanwezigheid en nieuwsgierigheid.

Registraties: ICF Professional Practitioner Coach

Master mentor coach Transformational Presence in Leadership USA

Internationaal coach in The Work| Byron Katie International USA

Ervaringen: Partner/director teamsessies;

Ondernemerssessies met als thema mentale fitheid;

Teamontwikkelsessies bij diverse organisaties.

Bijzonderheden: Charlotte verzorgt graag lezingen en trainingen in bedrijfsleven en daarbuiten en werkt graag internationaal samen.
Referentie: “Charlotte can be trusted to always provide a refreshing, independent, honest perspective combined with a practical, hands-on orientation. I truly enjoyed working with her.” (M. Van Dijk, former McKinsey & Company tenured Director, CEO THNK);

“Charlotte is een sprankelende, creatieve, ondernemende, innemende en bovenal intelligente vrouw, die snel tot de kern komt van wat er speelt. Met een groot empathisch vermogen en haar sociale antennes weet Lotte vertrouwen te winnen van personen en groepen, zonder in te boeten op doortastendheid”. (Managing Partner Deloitte, F. Stibbe)

“We hebben op verrassende wijze spanningen binnen ons team geanalyseerd en met succes de betekenis erachter weten te ontrafelen. Wij zijn gegroeid als bedrijf met dank aan deze training. Echt een aanrader voor elk team.” (Founders of MisterGreen)

Stuur een email naar Charlotte

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Charlotte:

No risk, no glory: “Vaak is tegen mij gezegd: dat is heel onverstandig dat moet je niet doen. Dan antwoordde ik altijd: dat is heel onverstandig, maar toch doen” (Freddy Heineken)”

Charlotte coacht ook in de Engelse taal.