De 100 dagen coach

We kennen allemaal de eerste 100 dagen van een nieuwe president of premier. Vaak zijn de eerste 100 dagen in elke nieuwe baan – president of iets anders – cruciaal voor het succes en de resultaten die daarna zullen volgen.

Om een goede start te maken in een nieuwe baan is support vanuit de eigen organisatie onontbeerlijk, en hoe fijn is het om dan óók een externe sparringpartner te hebben. Iemand die met je werkt aan het formuleren van je nieuwe mindset, je uitstraling helpt af te stemmen op wat er nu van je nodig is en die samen je beslissingenpatroon kan analyseren. Het zal je enorm ondersteunen om van die nieuwe uitdaging een gedegen succes te maken.

Wij hebben voor iedereen die aan een nieuwe baan begint het 100 dagen traject: een ondersteuning die wordt ingevuld zoals dat voor jou het beste past en kan bestaan uit een combinatie van face to face gesprekken, email-coaching en telefonische afspraken.

Het traject zal altijd starten met een face to face gesprek waarin je de situatie helder kan maken, je je wensen op tafel kan leggen en samen de thema’s van het traject benoemt.

Eventueel betrekken we in jouw 100-dagen-traject je leidinggevende, je duo partner of een collega waar je veel mee samen gaat werken.

De ervaring van Saskia met de 100-dagen-coach:
“Ik vind het zo fijn dat ik dit traject heb gedaan. Me in bepaalde zaken net wat zekerder voelen, omdat ik van tevoren gespard had. Ook geweldig dat ik dat via mail of telefoon op zo korte termijn kon doen.

Mijn eerste 100 dagen zijn voorbij, ik voel me sterk staan voor het vervolg”

Begin jij binnenkort met een nieuwe uitdaging of geef je leiding aan iemand die de volgende stap gaat zetten? Neem contact met ons op om zijn of haar 100-dagen-coachtraject in te vullen!

Mail naar contact@coachnetwerk.nl. Bellen kan ook met José Mark: 085 – 060 3636.