MARIKE DIRKX

Specialisaties: Marike is gespecialiseerd in:

  • Het ontwikkelen van persoonlijke effectiviteit;
  • Uitbouwen van persoonlijk leiderschap;
  • Effectieve communicatie (verbaal en non-verbaal);
  • Balans (her)vinden in voelen, willen, denken en handelen;
  • Balans tussen werk en privé.
Voor wie: (Middenkader)managers, projectleiders, teamleiders, coördinatoren, uitvoerenden en anderen die zichzelf in hun werk (verder) willen ontwikkelen.
Methodiek: Doordat ik kan putten uit een schat aan professionele gereedschappen en beschik over een ruime levenservaring kan ik je goed begeleiden in jouw volgende stap. Ik weet precies die instrumenten te vinden die passen en jou helpen om je doelen te behalen. Uiteraard staan jouw leervraag en doelen altijd centraal in onze gesprekken. Tegelijkertijd zal ik je – met humor en een warm hart -, graag prikkelen en ontregelen om samen je vanzelfsprekendheden en overtuigingen onder de loep te nemen. Om zo te onderzoeken wat effectief of ineffectief is in jouw dagelijkse praktijk en wat er eventueel anders of beter kan.
Verder ben ik sportief in de ruimste zin van het woord. Mocht je dat leuk vinden neem ik je af en toe graag mee voor een wandelgesprek om een frisse wind te laten waaien door je overtuigingen en referentiekaders.
Accreditaties: LVSC geregistreerd supervisor.

LVSC registercoach.

NLP Practitioner en NLP Master.

Gecertificeerd Focusbegeleider one-to-one.

Bijzonderheden: Vanwege de liefde heb ik een paar jaar in een volledig Spaanse omgeving in Spanje gewoond. Ik sprak de taal nog nauwelijks. Daar heb ik ervaren hoe al mijn vanzelfsprekendheden overboord gingen. Ook heb ik een poos in Honduras gewerkt, en ondanks dat ik inmiddels vloeiend Spaans sprak, waren het leven daar en de taalbetekenissen nog weer anders. Mijn eigen overtuigingen, wensen en wereldbeeld zijn hierdoor niet meer vanzelfsprekend. En die van anderen neem ik ook niet meer als vanzelfsprekend aan, ze wakkeren bij mij nieuwsgierigheid aan om te onderzoeken wie de mens is die ik voor me heb.

Met mildheid, openheid en humor begeleid ik je om te onderzoeken wat jouw wensen en verlangens zijn, en hoe je die kunt realiseren.

Werkwijze: Mijn werkwijze is erop gericht dat je leert om liefdevol en mild naar jezelf te kijken. Samen gaan we op zoektocht, zodat je je eigen drijfveren, verlangens en creativiteit kunt aanboren om met plezier en tevredenheid je (levens)doelen te bereiken.

Stuur een email naar Marike

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Marike:

“Het leven is een spel, speel het!”

Werkgebied: regio Gelderland, Noord-Limburg, Noord-Brabant.

Marike coacht ook in de Spaanse taal.