MARIKE DIRKX

Specialisaties: Marike is gespecialiseerd in:

  • Het ontwikkelen van persoonlijke effectiviteit;
  • Uitbouwen van persoonlijk leiderschap;
  • Communicatie (verbaal, non-verbaal, intercultureel);
  • Balans (her)vinden in voelen, willen, denken en handelen;
Voor wie: (Middenkader)managers, projectleiders, teamleiders, coördinatoren, uitvoerenden en anderen die zichzelf in hun werk (verder) willen ontwikkelen.
Methodiek: Marike is een betrokken, transparante en professionele begeleider die werkt vanuit de as kwaliteit-uitdaging (kernkwadrant), interactiemodellen zoals de Roos van Leary en Focussen. Marike weet op onconventionele wijze mensen te stimuleren en te motiveren in hun (leer)proces.
Accreditaties: LVSC geregistreerd supervisor.

LVSC registercoach.

eCoachPro gecertificeerd eCoach.

Geaccrediteerd Practitioner E-intervisie.

Gecertificeerd Focusbegeleider one-to-one.

Bijzonderheden: Marike heeft een ruime werkervaring in ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit, ook binnen interculturele context. Ze kan zich, mede door werkervaringen in het buitenland, goed inleven in diverse doelgroepen en weet de werkwijze daarop af te stemmen. Plezier in leren staat voor haar centraal.
Ze gebruikt onder andere de Fabelmethode ontwikkeld (gebaseerd op Leary en Cuvelier) om te leren spelen met effectief gedrag.
Werkwijze: Kennismaking om te zien of er een match is met coachee. Vaststellen coachdoelen en verdere wensen. Opstellen coachcontract met doelen en tijdspad. Tussenevaluatie, eventueel met opdrachtgever, werkopdrachten, eindevaluatie en resultaatverklaring.

Stuur een email naar Marike

De Oneliner van Marike:

“Geniet van jezelf (verder) ontwikkelen”

Werkgebied: regio Gelderland, Noord-Limburg, Noord-Brabant.

Marike coacht ook in de Spaanse taal.