KEETIE SIJM

Specialisaties: Ik ben gespecialiseerd in vraagstukken rondom:

  • Het maken van de volgende stap in je carrière;
  • Belemmeringen die in de weg zitten bij het optimaal functioneren of doorgroeien in je werk;
  • Loopbaan coaching (wat wil ik nou eigenlijk echt?);
  • Work Life Balance.
Werkterrein Professionals werkzaam in de zakelijke dienstverlening.
Methodiek: Ik begeleid voornamelijk mensen die vanuit een werkgerelateerde vraag bij mij komen. Deze vraag kan echter niet los worden gezien van wie je bent als persoon, wat belangrijk voor je is, wat je drijft en waar je voor staat.

Tijdens het intake gesprek zullen we dan ook altijd op zoek gaan naar de waarde achter je coachdoel. Waarom is het door jou gestelde coachdoel zo belangrijk voor je? Pas als dat helder is kunnen we aan de slag en vanuit de huidige situatie toewerken naar dit coachdoel.

Ik maak gebruik van diverse methodieken en instrumenten, zoals Transactionele Analyse (TA), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Systemisch werk, Positieve Psychologie en DISC en Drijfverenanalyse.

Registraties: NOBCO-lidmaatschap, DISC & Drijfverengecertificeerd.
Publicaties: Op www.decoachkeet.nl/blog publiceer ik regelmatig blogs en ook op linkedin (https://www.linkedin.com/in/keetiesijm) vind je diverse blogs en artikelen van mij.
Bijzonderheden: Als fiscaal jurist heb ik, voordat ik in 2019 als coach aan de slag ging, ruim 15 jaar in de internationale adviespraktijk van zowel advocatenkantoren als grote accountancy organisaties gewerkt. Doordat ik daar ooit begon als werkstudent en uiteindelijk uitgroeide naar een senior / management rol ken ik vele facetten van de deze organisaties. Die ervaring komt mij in mijn coach praktijk dagelijks van pas, met name ten aanzien van praktische zaken, want als coach ben ik mij er bewust van dat iedereen dingen anders ervaart en beleeft en mijn bril een andere bril is dan die van jou.
Werkwijze: Geen enkel traject of persoon is hetzelfde, maar we beginnen altijd met het helder krijgen van de coachvraag en de waarde achter deze vraag om vervolgens vanuit de huidige situatie toe te werken naar jouw coachdoel.  Afhankelijk van het doel en het proces kan ik putten uit een goed gevulde gereedschapskist om uiteindelijk tot de juiste inzichten en stappen te komen.

Ooit kreeg ik te horen: “Jouw lichtheid in combinatie met de manier waarop jij ieder mens serieus neemt, nodigt je als coachee uit om er tijdens een coachtraject helemaal voor te gaan.” en “Jouw – we zien wel waar het schip strand, maar we gaan er helemaal voor – houding, nodigt enorm uit en maakt dat mensen met veel enthousiasme het traject instappen.” .Mensen die mij goed kennen omschrijven mij als geïnteresseerd, een verbinder, sensitief, open, vrolijk en positief en dit zie je ook terug in mijn no-nonsense manier van werken.

Gesprekken kunnen zowel in mijn praktijkruimte (in Heemstede en Amsterdam), als ook online of ook in de buitenlucht (tijdens een wandeling) plaatsvinden.

De Oneliner van Keetie:

“Ik geloof dat er in iedereen een Pippi Langkous schuilt, die de wijze woorden zei:
Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.”

Werkgebied: Haarlem, Alkmaar, Amsterdam.

Stuur een email naar Keetie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.