KEETIE SIJM

Specialisaties: Keetie is gespecialiseerd in vraagstukken rondom:

  • Het maken van de volgende stap in je carrière;
  • Belemmeringen die in de weg zitten bij het optimaal functioneren of doorgroeien in je werk;
  • Loopbaan coaching (wat wil ik nou eigenlijk echt?);
  • Work Life Balance.
Werkterrein Zowel junior als meer senior medewerkers in de zakelijke dienstverlening.
Methodiek: Keetie begeleidt op een no-nonsense manier. Door haar praktische en gelijkwaardige houding zorgt zij ervoor dat je snel aan de slag kunt samen. Ze maakt – waar nodig – gebruik van tests en analyses die ondersteunend zijn voor het proces.
Registraties: NOBCO-lidmaatschap
Publicaties:
Bijzonderheden: Keetie is jurist en heeft ruim 15 jaar in de internationale adviespraktijk van zowel advocatenkantoren als grote accountancy organisaties gewerkt. Doordat zij daar ooit begon als werkstudent en uiteindelijk uitgroeide naar een senior / management rol kent zij vele facetten van de deze organisaties. Die ervaring komt haar in haar coach praktijk dagelijks van pas.
Werkwijze: Afhankelijk van de vraag en het proces kan Keetie putten uit een groot scala aan gereedschappen om tot de juiste inzichten te komen.

Gesprekken met Keetie kunnen zowel in haar praktijkruimte, online als ook in de buitenlucht (tijdens een wandeling) plaatsvinden.

De Oneliner van Keetie:

“Ik geloof dat er in iedereen een Pippi Langkous schuilt, die de wijze woorden zei:
Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.”

Werkgebied: Haarlem, Alkmaar, Amsterdam.

Stuur een email naar Keetie

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.