FINEKE VAN LEUSEN (MR.)

Specialisaties: Juristen, (kandidaat-)notarissen, advocaten, mediators & andere high professionals.
Werkterrein Juristen, (kandidaat-)notarissen, advocaten, mediators & andere high professionals. Ik begeleid intervisiegroepen met advocaten, (kandidaat-)notarissen, mediators en Flevolandse zakenvrouwen.
Methodiek: Ik maak gebruik van een breed scala aan intervisie methodieken. In overleg met de groep wordt vastgesteld welke methodiek per casus wordt ingezet.
Registraties: Ik ben erkend intervisiebegeleider door de KNB, VMN, NOvA, vFAS en de MfN.
Publicaties: Geen
Bijzonderheden: Als professional loop je geregeld tegen dezelfde soort dilemma’s aan: deadlines, veeleisende klanten, time management, grenzen stellen enzovoorts. Het is prettig om in een veilige en vertrouwde omgeving te onderzoeken hoe je daar bewust mee om kunt gaan. Intervisie is daar heel geschikt voor.
Jarenlang was ik deelnemer aan intervisie, voordat ik zelf begeleider werd. Het mooie aan intervisie vind ik, dat je samen leert. Als inbrenger van een dilemma/ vraagstuk ontdek je wat deze vraag je brengt en wat je mogelijk anders kunt doen. De deelnemers leren effectieve vragen te stellen, nieuwsgiering te zijn en goed te luisteren, zonder oordeel. Als begeleider/coach durf ik net even door te vragen, ook als het spannend wordt.
Je leert door, van en met elkaar, waardoor je persoonlijk maar zeker ook professioneel kunt groeien.
Werkwijze: Een intervisie bijeenkomst duurt twee uur. De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 9 deelnemers; De intervisie kan op locatie maar ook prima online.

De Oneliner van Fineke:

“Mijn missie is om juristen en andere (high) professionals persoonlijk & professioneel te laten floreren.”

Werkgebied: Flevoland, Amsterdam, Utrecht, Zwolle.

Fineke coacht ook in de Engelse taal.

Stuur een email naar Fineke

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.