WERKEN AAN ZINGEVING, HEEFT DAT ZIN?

Onderzoek laat zien dat heldere zingeving flink bijdraagt
aan tevredenheid op de werkvloer. Zingeving is dus een
belangrijk aandachtspunt!
Naar de Infographic
CoachNetwerk HomeCoachNetwerk HomeCoach kompas avatar

DE COACHNETWERK ROUTEWIJZER

Coaching heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als een effectief middel voor
de ontwikkeling van personen en organisaties. Maar welk specialisme past waar?
Met onze CoachNetwerk Routewijzer® helpen we je alvast op weg.
Start routewijzer

INSPIRATIE VOOR LEIDINGGEVENDEN

De dilemma's, mythen en groeimomenten.
Artikelen, tips & technieken over modern leidinggeven.
We hebben deze thema’s nog eens samengevat in een handige infographic
Naar de Infographic

Coaching bij CoachNetwerk gaat gewoon door!

Boek je kennismaking met één van onze coaches gewoon online via contact@coachnetwerk.nl. We zorgen ervoor dat jouw ontwikkeling in deze nieuwe tijd extra makkelijk gaat!

Wij respecteren uiteraard de richtlijnen van de overheid betreffende de uitbraak van Corona in Nederland. Wanneer wenselijk kunnen gesprekken plaatsvinden per Skype, Facetime of telefoon.
Wij nemen nieuwe coachvragen gewoon in behandeling!

MET 35 COACH-PROFESSIONALS DOOR HEEL NEDERLAND

ALTIJD DE JUISTE OPLOSSING.

Heb je een ontwikkelvraag en ben je op zoek naar een geschikte coachoplossing? Wij stellen je graag voor aan precies die coaches in ons netwerk die over de juiste kennis en ervaring beschikken.

Je bent als HRM professional of leidinggevende op zoek naar een ervaren kennispartner die je ondersteunt bij de inzet van coaching als professioneel ontwikkelinstrument? Laten we kennismaken!

JOSÉ MARK

DE SLIMSTE ROUTE NAAR EFFECTIEVE COACHING

CoachNetwerk biedt organisaties in Nederland toegang tot de best beschikbare coaching voor de ontwikkeling van hun mensen, teams en organisatie.

Dit doen we door kennis toegankelijk te maken op het gebied van de inzet van coachdisciplines en -technieken én door ontwikkelvragen optimaal te matchen met een landelijk netwerk van coachprofessionals die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Op die manier garanderen we inmiddels al jaren de slimste route naar effectieve coaching!

Nieuwe persoonlijke kwaliteiten ontwikkelen? Nieuw of ander gedrag aanleren, of beperkende overtuigingen ombuigen, dan is individuele coaching de aangewezen weg.

Teamcoaches begeleiden een groep mensen die als een hecht team een gezamenlijke prestatie willen leveren en bieden hulp bij het oplossen van probleemsituaties.

Organisatiecoaching bij een betekenisvolle verandering biedt medewerkers de begeleiding om te doen en te leren wat nodig is om de organisatiedoelen te bereiken.

Professionals binnen hetzelfde vakgebied kunnen veel van elkaar leren door aan de slag te gaan met intervisie. Het aanleren en organiseren van intervisie is een specialiteit op zich.

Coaching heeft me geholpen om te reflecteren op mijn gedrag en mijn bewustzijn over mijn gedachten te vergroten. Het heeft mij laten inzien dat ik achter het stuur zit van mijn leven.

Mijn coach heeft me praktische handvatten gegeven om aan mijn doelen te werken.

Ik kan coaching van harte aanbevelen.

Constance, PWC