E-BOEKJE DUURZAME INZETBAARHEID

Vandaag de dag begrijpen we dat Duurzame Inzetbaarheid niet alleen betrekking heeft op oudere medewerkers, maar dat het relevant is voor alle leeftijden en functies binnen de organisatie. Het is een holistische benadering geworden, waarbij Management, HR, teamleiders en medewerkers samenwerken om een cultuur van continu leren, groei en betrokkenheid te creëren.

Je kunt je vraag ook direct aan ons stellen: bel 085 – 060 3636.

Bestel je gratis E-boekje!

  Akkoord, jullie mogen mijn gegevens verwerken.
  Hiermee geef ik CoachNetwerk toestemming.
  Ik kan mijzelf op elk moment verzoeken mijn gegevens te verwijderen of mijn toestemming in te trekken via privacy statement.

  Ok, inspireer mij.
  Hou mij op de hoogte van relevante content in de vorm van bijvoorbeeld blogs, infographics en video's.

  Hoe CoachNetwerk omgaat met jouw privacy lees je hier: privacy statement.