ROBERT WOUTERSE

Specialisaties: Robert is gespecialiseerd in het begeleiden van vragen die te maken hebben met zingeving en ontwikkeling in de loopbaan.
Vormen daarbij zijn: loopbaan coaching, persoonlijke effectiviteit, coaching op keuze- en zingevingsvraagstukken in de loopbaan, begeleiding persoonlijk ontwikkelplan, trainen van effectieve communicatie met je leidinggevende, sollicitatiebegeleiding, competentie ontwikkeling.
Voor wie: Voor mensen die voelen dat ze een andere keuze willen of moeten gaan maken om werk, leven en persoonlijke ontwikkeling beter op elkaar te laten aansluiten.
Methodiek: Robert maakt gebruik van verschillende werkmethoden. Hij laat je nadenken over de verschillende fasen in je loopbaan en welke keuzes je daarin hebt gemaakt, over wat nu in je leven echt belangrijk is en over mogelijke scenario’s voor je toekomst. Het programma wordt op maat voor je gemaakt, zodat je volgende loopbaanstap een bewuste en bij jou passende keuze wordt.

Robert zorgt voor veiligheid en vertrouwen. Zoeken naar wat voor jou werkt, is zijn kracht; humor een belangrijk element.

Accreditaties: CMI

NOLOC

Bijzonderheden: Robert heeft meer dan 20 jaar ervaring als loopbaancoach. Hij begrijpt innerlijke conflicten die ontstaan in werk en ontwikkeling en helpt je deze goed uit elkaar te rafelen. Hij ondersteunt je om je kwaliteiten in te zetten, maar je krijgt bij hem ook de kans om op een andere manier naar jezelf te kijken. Hernieuwd kun je dan een volgende en beter passende loopbaanstap zetten. Naast zijn werk als coach werkt hij als HRM-adviseur voor een grote organisatie. Daardoor heeft hij kennis en ervaring van alles wat kan spelen rondom mens en werk.
Werkwijze: Zijn werkwijze kenmerkt zich door een gerichte en logische opbouw met steeds het einddoel in het vizier. Zijn manier van begeleiden is persoonlijk en betrokken, heeft diepgang, maar is ook lichtvoetig en praktisch. Hij laat de cliënt vanuit verschillende gezichtspunten op zichzelf reflecteren en gebruikt een respectvolle uitdaging om het proces een verrassende invalshoek te geven.

De Oneliner van Robert:

“Ik geloof dat het stellen van doelen richtinggevend is, maar ook dat van het één het ander kan komen”

Werkgebied: regio Arnhem, Nijmegen.

Stuur een email naar Robert

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.