ROBERT WOUTERSE

Specialisaties: Robert is gespecialiseerd in het begeleiden van loopbaanvraagstukken van de professional 40+ die vragen heeft rondom loopbaan en ontwikkeling.
Vormen daarbij zijn: loopbaan coaching, persoonlijke effectiviteit, coaching op keuze- en zingevingsvraagstukken in de loopbaan, begeleiding persoonlijk ontwikkelplan, trainen van effectieve communicatie met je leidinggevende, sollicitatiebegeleiding, competentie ontwikkeling.
Voor wie: Professionals, middenmanagement, MBO, HBO, WO
Methodiek: Robert maakt gebruik van verschillende methodieken en zet deze in afhankelijk van het vraagstuk. Voorbeelden: biografisch werken, oplossingsgericht werken, voice dialogue, provocatief coachen, werken met loopbaanankers, waarden en kernkwaliteiten.

Hij bouwt een traject op in intensiteit, zorgt voor veiligheid en vertrouwen. Normaliseren is zijn kracht; humor een belangrijk element.

Accreditaties: CMI

NOLOC

Bijzonderheden: Robert is sinds 1998 werkzaam als (loopbaan)coach. Naast zijn werk als coach werkt hij als HRM-adviseur voor een grote organisatie. Daardoor heeft hij kennis van alle HRM-processen die kunnen spelen rondom medewerkers in organisaties.
Werkwijze: Zijn werkwijze kenmerkt zich door een gerichte en logische opbouw met steeds het einddoel in het vizier. Zijn manier van begeleiden is persoonlijk en betrokken, heeft diepgang, maar is ook lichtvoetig. Hij laat de cliënt vanuit verschillende gezichtspunten op zichzelf reflecteren en gebruikt een respectvolle uitdaging om het proces een verrassende invalshoek te geven.

Stuur een email naar Rob

De Oneliner van Robert:

“Ik geloof dat het stellen van doelen richtinggevend is, maar ook dat van het één het ander kan komen”

Werkgebied: regio Arnhem, Nijmegen.