MANU BUSSCHOTS

Doelgroep: Manu heeft veel ervaring binnen de overheid en zorg. Daarnaast is hij ook vaste coach voor een aantal commerciële organisaties in de zakelijke dienstverlening en heeft hij zelf gewerkt als consultant en projectleider. Door deze brede ervaring komt hij snel tot nieuwe invalshoeken en trefzekere vragen. Hij begeleidt doorgaans (senior) professionals en middenkader managers.
Werkwijze: Manu: “Bij intervisie is het van belang op een efficiënte en veilige manier ruimte te hebben voor de leervraag, vaak ook: de vraag achter de vraag”. Manu biedt een heldere structuur die zorgt voor efficiëntie en veiligheid in de omgang met elkaar. Als begeleider zorgt hij af en toe voor uitstapjes uit deze structuur, als dit het leren bevordert.

Afhankelijke van beschikbare tijd en soort leervragen kan hij ook kiezen voor een intervisiestructuur die meer nadruk legt op persoonlijke ontwikkeling of professionele adviezen.

Bijzonderheden: Manu is ook teamcoach, en neemt die ervaring vanzelfsprekend mee in het begeleiden van intervisie, waardoor er snel een gezamenlijk gevoel is en draagvlak voor de bijeenkomsten. Hij is daarnaast auteur van “Je eigen managementcoach”, waarin zijn expertise is gegoten in het begeleiden van leervragen van managers.

Stuur een email naar Manu

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

One-liner van Manu:

“Hoe weet een vis dat hij in het water zwemt?”

Werkgebied: Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Zwolle.