JAAP BOERSEMA

Specialisaties: Allerlei soorten teams die een ontwikkelvraag hebben op het gebied van vergroten van vertrouwen, transities door willen maken, beter (competentiegericht) willen samenwerken en communiceren. Dit alles met als centrale vraag: ‘hoe komen wij samen tot ons doel?’
Methodieken: Ik heb een warme en betrokken stijl van werken en ben tegelijkertijd goed in staat om te confronteren waar nodig.

We zullen gebruik maken van oefeningen, creatieve werkvormen en dynamische interactievormen.

We kunnen ook gebruik maken van de transactionele analyse, contextuele benadering en werk systemisch- en ervaringsgericht.

Tijdens een teamtraject kunnen we testinstrumenten inzetten zoals een DISC of een 360 graden feedback.

Ook heb ik ervaring met outdoor activiteiten met teams.

Registraties: NOBCO/ EMCC European Senior Practitioner Coach
Ervaringen: In de afgelopen jaren heb ik ook regelmatig gewerkt met atypische teams zoals:

  • Familiebedrijven
  • Management teams en
  • Aandeelhouderteams.
Werkwijze: Ik start met een grondige kennismaking, maak duidelijke afspraken over het traject in de coachovereenkomst en  tussen- en eindevaluaties. Binnen teams komt het ook regelmatig voor dat ik tussentijds individuele gesprekken voer met teamleden om te voortgang van het proces te bespoedigen.

De Oneliner van Jaap:

“In verbinding samen tot je doel komen.”

Stuur een email naar Jaap

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.