INGRID ISPHORDING

Specialisaties: Ingrid is gespecialiseerd in coachvragen op het gebied van:

  • Het aanboren van je natuurlijke talenten zodat je meer kan floreren in leven en werken vanuit jouw unieke flow en creatiekracht;
  • Het omturnen van stagnatie of crisis (zoals burn-out, stress, verlies, disfunctioneren, zinloosheid e.d.) naar een groeikans waar je veel krachtiger en wijzer uitkomt;
  • Het ontwikkelen van mindfulness vaardigheden waardoor piekeren en stress afnemen en je ‘presence’ en effectiviteit toenemen;
  • Het ontwikkelen van gezonde zelfcompassie zodat je de valkuilen van perfectioneren, presteren en pleasen kan verzachten en minder streng wordt naar jezelf.
Voor wie: Leergierige professionals, leidinggevenden en leiders die graag hun innerlijk leiderschap willen ontwikkelen om voluit hun creatieve potentieel te leven en daarmee positief bij te dragen aan een betere samenleving.
Methodiek: Ingrid wekt meteen je vertrouwen met haar betrokken en empathische houding. Je durft daardoor je meest lastige kwesties op tafel te leggen, waardoor je samen direct tot de kern komt. Ingrid speelt flexibel in op wat jij actueel aandient in ieder gesprek en houdt daarbij de link met jouw coachdoelen. Ze zal je trefzeker spiegelen als dat dienend is voor jouw ontwikkeling. Zo combineert zij ‘kracht en zacht’ op een manier waardoor jij jouw ontwikkelstappen kan zetten. De diverse methodieken en technieken die zij in haar coachcarrière heeft geleerd, zijn integraal samengebracht in haar vernieuwende aanpak Flowfulness. Ook is zij opgeleid in het manifesteren van intenties en in het leiden van Mindfulness training.
Accreditaties: NOBCO/EMCC European Senior Practitioner Coach.
Bijzonderheden: Ingrid viert dit jaar haar 20 jaar coachjubileum. Een zesjarige beroepsopleiding tot coach vormt hiervan het fundament. Ook heeft zij coaches opgeleid bij de jaaropleiding van de Alba Academie. Gezien haar ervaring in marketing/communicatiefuncties in de zakelijke dienstverlening en haar ruim twintig jaar ondernemerschap is Ingrid met haar ondernemende geest ook een creatieve sparringpartner voor ondernemende leiders en professionals die ziel en zakelijkheid met elkaar willen verbinden.
Werkwijze: Gesprekken starten met een ontspanningsoefening om in een ontvankelijke leermodus te komen. Haar locatie is mooi gevestigd in een groen landschap en een wandeling tijdens de gesprekken is zomaar mogelijk.

Stuur een email naar Ingrid

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

De Oneliner van Ingrid:

“Vind jouw unieke flow, en de rest gaat vanzelf.”

Werkgebied: regio ’s-Hertogenbosch en Utrecht.