Frans Besselink

FRANS BESSELINK

Specialisaties: Frans is gespecialiseerd in:

Professionele en persoonlijke effectiviteit.

Frans is een specialist in effectieve en succesvolle communicatie; hij weet als geen ander je weer in verbinding te brengen met jezelf én in verbinding te komen en te houden met anderen.

In verbinding worden de meeste creatieve ideeën geboren, is het mogelijk om synergetisch te werken en is het mogelijk dat beide partijen naar ieders tevredenheid werken.

Mensen kunnen dit als een “flow” ervaren. Zij zijn dan in staat het beste uit anderen en zichzelf te halen.

Voor wie: Managementteamleden, (middenkader) managers, project­leiders, teamleiders, coördinatoren en andere leidinggevenden die beseffen dat zijzelf de bron zijn van succesvol zijn.
Methodiek: Frans is een persoonlijk betrokken coach waar u zich snel veilig en vertrouwd bij voelt. Frans is in staat uw vraag helder en duidelijk op tafel te krijgen.
Door inzicht te geven in patronen en gewoontes wordt u bewust van wat u nu doet en hoe u het nu doet en van daaruit kunt u nieuwe alternatieven gaan ontwikkelen en deze eigen maken.
Accreditaties: NOBCO Master Practitioner coach®, geregistreerd supervisor bij LVSB  en psychosociaal therapeut bij NVPA en NFG
Bijzonderheden: Frans is een ervaren trainer/coach die vooral zijn eigen trainingen verzorgd namelijk: Leergang  Interactiekunde voor leidinggevenden, leergang voor gevorderden en leergang voor medewerkers.

Hierin leren deelnemers zich “vrij” te maken en “vrij” te blijven in de interactie met anderen zodat ze steeds die keuze leren maken die ervoor zorgt dat er vanuit gezamenlijk draagvlak en duurzame relaties concrete resultaten bereikt worden.

Werkwijze: Frans is een praktische, resultaatgerichte professional die zelf laat zien wat hij anderen leert. Een rustige en inspirerende coach.

Stuur een email naar Frans

De oneliner van Frans:

“Je kunt pas aan een ander leidinggeven als je leiding aan jezelf kunt geven”

Werkgebied: regio Noord-Brabant en Gelderland.

Bekijk hier een filmpje van Frans over interactiekunde: