Frans Besselink

FRANS BESSELINK

Specialisaties: Frans is gespecialiseerd in:

·     Persoonlijke effectiviteit

·     Van (bijna) niet meer kunnen werken naar gezond werken

·     Begeleiding bij groei in huidige of toekomstige functie

·     Balans hervinden tussen werk en privé

·     Evenwicht leren tussen de resultaten en mensen

Voor wie: Managementteamleden, (middenkader) managers, project­leiders, teamleiders, coördinatoren en andere leidinggevenden die beseffen dat zijzelf de bron zijn van succesvol zijn.
Methodiek: Frans is een persoonlijk betrokken coach waar u zich snel veilig en vertrouwd bij voelt. Frans is in staat uw vraag helder en duidelijk op tafel te krijgen.
Door inzicht te geven in patronen en gewoontes wordt u bewust van wat u nu doet en hoe u het nu doet en van daaruit kunt u nieuwe alternatieven gaan ontwikkelen en deze eigen maken.
Accreditaties: NOBCO Master Practitioner coach®, geregistreerd supervisor bij LVSB  en psychosociaal therapeut bij NVPA en NFG
Bijzonderheden: Frans is in staat om u in verbinding te brengen met uzelf én in verbinding te komen en te houden met anderen.

In verbinding worden de meeste creatieve ideeën geboren, is het mogelijk om synergetisch te werken en is het mogelijk dat beide partijen naar ieders tevredenheid werken. Mensen kunnen dit als een “flow” ervaren. Zij zijn dan in staat het beste uit anderen te halen en het beste van zichzelf te laten zien.

Werkwijze: Frans is een praktische, resultaatgerichte professional die zelf laat zien wat hij anderen leert. Een rustige en inspirerende coach.

Stuur een email naar Frans

De oneliner van Frans:

“Je kunt pas aan een ander leidinggeven als je leiding aan jezelf kunt geven”

Werkgebied: regio Noord-Brabant en Gelderland.

Bekijk hier een filmpje van Frans over interactiekunde: