CHARLOTTE VAN DE WALL BAKE

Specialisaties: Charlotte is gespecialiseerd in coaching rondom:

  • Persoonlijk leiderschap en effectiviteit
  • Interpersoonlijke communicatie
  • Zelfvertrouwen ontwikkelen
  • Zelfmanagement
  • Loopbaan vraagstukken
Voor wie: Professionals die oprecht bereid zijn tijd en energie te steken in hun persoonlijke groei, uitgaand van een werkgerelateerde vraag.
Methodiek: Haar werkwijze kenmerkt zich door scherpzinnigheid, vertrouwen, warmte, luisteren, resultaatgerichtheid, daadkracht en humor.

Ze kiest de methodieken die het meest passen bij het individu en het beste aansluiten bij de ontwikkelingsvraag. Voorbeelden zijn de Roos van Leary, DISC, systemisch werk, kernkwadranten en rollenspellen.

Accreditaties: NOBCO/ EMCC European Senior Practitioner Coach
Publicaties: Charlotte schreef vele artikelen over samenwerken en communiceren in team, interpersoonlijke communicatie en enkele modellen waaronder het door haar ontwikkelde Aandachtswiel. Ze is auteur van de boeken ‘constructief communiceren als specialist’ en ‘communiceren als huisarts’ (uitgeverij BSL).
Bijzonderheden: Werkzaam sinds 1992 en vanaf 2003 als zelfstandige. Daarnaast is Charlotte voorzitter van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO).
Werkwijze: Charlotte zegt: “Ik luister met al mijn zintuigen, spiegel oordeel-loos mijn observaties en geef de coachee de ruimte en/of aanmoediging die passend is. De coachee brengt een onderwerp in en ik bewaak de rode draad naar de coachdoelstelling, waarbij de coachee door reflectie zelf tot inzicht en oplossingen komt. Met begrip en humor.

Stuur een email naar Charlotte

De Oneliner van Charlotte:

“Meer energie, meer rust, meer resultaat, meer genieten”

Werkgebied: regio Midden Nederland.

Charlotte coacht ook in de Engelse taal.